Hmmm... To jest wersja pierwotna!
A poza tym o co ci chodzi? Co jest źle?
To jest dopiero początek opisu 1 poziomu...
Jak potrafisz to napisz lepszą solucje... -,-
Cytat:
Dreptamy na prawą stronę basenu zbieramy dziennik
Po wejściu do Łaźni Adonisa skręcamy w lewo, po czym zbieramy dziennik.
Solucja krótka, no i nie opisałeś całego poziomu. Radziłbym poćwiczyć. Może załóż temat w offtopicu, aby zamieścić tam jakieś opowiadanie twojego autorstwa? Wiedzielibyśmy jaki poziom reprezentujesz.
To jest wersja pierwotna? No i co z tego? Człowieku, to tak jakbym dał do szkoły wypracowanie, za które miałbym dostać pałę i powiedziałbym: "Ale proszę pani! To jest wersja początkowa! Dam lepszą kiedy indziej!"
Uwierz mi, też kiedyś miałem takie podejście jak ty: jestem super boski etc. etc. Na dłuższą metę to nie wyjdzie. Popracuj na tekstem i zachowaniem. Poproś kogoś, aby poprawiał twoje błędy?
Oj Kujonie, już chciałem poprawiać Ci wszystkie błędy, ale po kilku linijkach zrezygnowałem.
Streszczę krótko - za dużo tu kolorowanek, za mało treściwej treści, a jeśli już się taka znajdzie - jest bardziej zbugowana niż Vista bez SP.
Najbardziej oczywiste błędy interpunkcyjne, ortograficzne i gramatyczne. W skrócie: brak poszanowania dla języka. Screeny pozgniatane, zdania pojedyncze nierozwinięte za cholerę.
Moja ocena: m.n 0/10.
I tak, potrafię napisać lepszą solucję...
Muszę się zgodzić z "towarzyszami". Jest to napisane zbyt..."luzacko", jakbyś opowiadał to koledze. Napisz to bardziej rzeczowo, oficjalnie. I staraj się nie popełniać błędów. Zarówno tych gramatycznych, jak i treściowych. I nie śpiesz się. Zrób to porządnie.
_________________ "Father...and I need you to guide me"
Jedno pytanko na szybko: Czy screeny są dobre?
Poprawię te spłaszczenia i wszystkie będą wygląda tak jak screen'y nr 5, 6, 7.
A chociaż wstęp jest w porządku?(ten tekst do słów w cudzysłowie-"Big Sister" Scr.1 i 1,5 )
Dzisiaj się zabieram i duużo bardziej się przyłoże.
Możecie liczyc na pełen opis 1'szego poziomu dzisiaj w okolicach 21.
"Wielki poradnik do BioShock'a 2" Jestem zaawansowanym trakcie tworzenia i myślę że owy "gigantyczny" poradnik znajdzie się na forum gdzieś pod koniec maja. Na prawdę bardzo przepraszam za brak odzewu, ale serio nie miałem czasu-oceny w szkole, konkursy, wyjazdy rodzinne itp. dobra możecie na mnie liczy, poziom pracy jest duuuuużo <TFU!!!> OGROMNIE I GIGANTYCZNIE(jak to powiedział kiedyś Ania z Zielonego Wzgórza: SUPERCALIGRAFILISTICEXPIALIDOUTIONS) lepszy od poprzedniej. Na razie uwieżcie mi na słowo a później się przekonacie naserio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum