Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-12-22, 09:12 Książki
Jakie książki czytacie obecnie/lubiliście czytać itp. O ile jakieś czytacie to tutaj możecie podzielić się opinią nt. różnych dzieł literatury... moje osobiste zestawienie to:
Nocarz - Magdalena Kozak
Renegat - Magdalena Kozak
Zapach Szkła - Andrzej Ziemiański
Łowca Dusz - Jacek Piekara
Wiem, że masz duszę - Jeremie Clarkson
Świat wg. Clarksona 2 - Jeremie Clarkson
Czyli generalnie większość książek wydawanych w Fabyce Śłów (poza 2 ostatnimi pozycjami). Kocham czytać powieści fantasy i takie bezstresowe czytadła Clarksona. Obecnie czekam na wydanie "Rzeźnika z Nazaretu" Jacka Piekary
Wysłany: 2007-12-22, 11:47
NO ciekawe tytuły ja obecnie czytam serie "Straszna Historia" fajne książki połączenie HISTORII z KOMIKSEM (gorąco polecam). Czytałem jeszcze MITOLOGIE chyba z dwa razy, czaderska książka, a tak to teraz se nie przypominam. POZDRO.
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-12-22, 12:39
Jak w podstawówce byłem to też lubiłem Strrraszną Historię czytać Ostatnio też plrzeglądam Beaty, Rymy, Życie: Leksykon Muzyki Hip-Hop Dla fanów pozycja obowiązkowa, choć teraz trudno już dostępna.
Na ostrzu noża tom I i tom II-Miroslav Zamboch pisze on prześwietne książki, teraz kupiłem sobie kilka jego następnych arcydzieł
Wysłany: 2007-12-22, 15:40
Wiesz co... nie wydaje mi się aby powstała trzecia część spod pióra Magdaleny Kozak. Vesper zginął więc nie ma co dopowiadać A te tytuły o których mówisz musze sobie sprawdzić.
Poleca książke "piekło i szpada" oraz "klejnot i wachlarz" prawdziwe perełki polskiej literatury fantastycznej
Wysłany: 2007-12-22, 17:43
A ja gorąco polecam "Dzień Szakala" fajna książka i jeszcze ponoć też dobra jednak nie czytalem "Królikarnia" Polska ksiażka Fantasy, musze se ją kupić. Ale najlepsza ksiązka to "Przypadki Robinsonea Kruzoe"-2x przeczytałem
Wiesz co... nie wydaje mi się aby powstała trzecia część spod pióra Magdaleny Kozak. Vesper zginął więc nie ma co dopowiadać A te tytuły o których mówisz musze sobie sprawdzić.
rly?! Muszę jeszcze raz przeczytać bo mi się wydaje że tylko dostał kopa i stracił przytomność...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum