Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-03-11, 10:36
Looknij do tematu KSIĄŻKA tam ją własnie piszemy więc projekt Ci nie będzie potrzebny.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
masz u mnie szacunek Inq za te książki... szczególnie za Rok 1984 (przeczytany i CHYBA zrozumiany w wieku 15 lat u mnie, tzn. niedawno ) za Nowy Wspaniały Świat chcę się zabrać (może wakacje) i za Paragraf 22 (też wakacje) zbrodnię i karę kiedy indziej, ale napewno ostatniem czasy przeczytanie: A.W.Pylcyn "Byłem dowódcą oficerskiej kompanii karnej Armii Czerwonej" (ciekawa książka, ale mało "pisarska", czytaj: prosta) oraz o czym pewno mówiłem K.Vonnegut - Hokus-Pokus (niesamowita książka... naprawdę, magia!) ... chwilowo - tyle. cheers.
_________________ Power to the people! TO THE PEOPLE! Where pwoer means: Ska, soul, jazz, swing, rocksteady, skinhead reggae and 2Tone! Cheers mates!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-14, 12:25
A ja właśnie ostatnio czytam "Straż! Straż!" Terry'ego Pratchett'a. Świetna książka. Gorąca polecam tym którzy lubią fantastyke.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum