Uważam, że przerwa świąteczna jest bardzo dobrym momentem na to, żebyśmy dokładniej przemyśleli fabułę oraz podzielili się naszymi pomysłami odnośnie opowiadania.
Niestety, ale minęło sporo czasu od ostatniego czasu, kiedy coś razem pisaliśmy. Może jednak wskrzesić tę ideę? Mieliśmy przemyśleć, a nic z tego nie wyszło. Proponuję, aby jeszcze raz napisać o genofagu, który budzi się w Rapture nie pamiętając tego, co się wydarzyło.
Marudziłeś i marudziłeś mi na Xfire o tym opowiadaniu, aż w końcu postanowiłeś zamienić słowo w czyn i napisałeś w tym wątku
Chętnie powróciłbym do opowiadania, bo na początku szło nam naprawdę dobrze. Tylko wymyślmy jakiś nowy koncept, a nie ciągle historię o biednym, zagubionym odszczepieńcu :p
A więc co proponujesz? Ja proponowałem członka rodziny Rapture Chyba, że wolelibyście napisać o rozbitku jak Jack, który właśnie dostaje się do naszego podwodnego miasta
Jak to dobrze, że już sobie wyjaśniliśmy, o co mi chodziło na XFire
A odnośnie książki: mam zgoła inny, dosyć em.. nowatorski pomysł. Może tym razem osadzimy akcję nie w Rapture tylko na Columbii? ;]
Jeśli chcecie to piszcie, jednakowoż ja się na to nie piszę zbytnio Nie przepadam za Projektem Ikar i nie podoba mi się cała ta Columbia, dlatego jeśli chcecie pisać to ok, ja jedynie będę czytać
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2012-01-10, 23:06
Dobra, czas znów ożywić ten temat. Zbieramy panowie umysły do kupy, przestajemy chlać, ćpać i wciągać panadol i bierzemy się za książke. Musimy w końcu zawładnąć nad światem. Jutro postaram się coś wyskrobać.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum