BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Szynek
2010-01-18, 07:00
Książka (RIP)

Czy jesteś za kontynuacją ksiązki którą piszemy czy też za napisaniem nowej?
Kontynuujmy.
36%
 36%  [ 4 ]
Piszmy nową.
63%
 63%  [ 7 ]
Jaka książka?!
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 11
Wszystkich Głosów: 11

Autor Wiadomość
Sasza
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-03, 22:23   Książka (RIP)

Ostatnio myslałem nad tym aby napisać książke "BIOSHOCK" wiecie żeby spisać te wszytskie przegody JACKA w RAPTURE. Ale mam szczerą nadzieje że wy też dodacie coś od siebie. Potem wszyscy byśmy sie podpisali pod książka jako "FORUMOWICZE BIOSHOCKCITY", następnie sprzedawałbym ją za mega wysoką cene powiedzmy 100zł dzieciom z sierocinców i stałbym sie mega bogaty, moja książka znalazłaby sie na listach BESTSELLERÓW następnie kupiłbym se........
KURDE znów mnie poniosło ale na serio mam nadzieje że nasza wspólna książka będziem czymś FJANYM i dobrym do POCZYTANIA. POZDRO

Szynek 

Otrzymał 58 piw(a)
Wysłany: 2007-12-05, 18:24   

Ja może na razie się wstrzymam...

Nie wiem jak Wy ale ja mam alergię na wszelkiego rodzaju przenoszenie wybitnych tytułów na inną płaszczyznę (filmy na podstawie gier są co najwyżej takie sobie, w drugą stronę w 90% jest tragicznie)

Z drugiej strony nikt nie mówi, że z tym może być tak samo. Poza tym- książka na podstawie gry- to brzmi ciekawie i nowatorsko. Może wyniknie z tego coś dobrego?

WarriorWolf 

Wysłany: 2007-12-08, 17:12   

MI SIę tam podoba pomysł pomyśle i moze cos wymyśle ; ]

Sasza
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-08, 17:30   

Fajnie ze macie ochote na napisanie tej książki ale ktoś musi zacząć bo nigdy nie umiałem zaczynać opowidań czy innych programów tv! :mrgreen:

LoCker 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2007-12-08, 19:58   

Jestem ZA :mrgreen: Może być nawet ciekawie... ;-)

28.05.2008 <-- Metallica, Stadion Śląski, Chorzów.. będe tam :-D A Ty?
Postaw piwo autorowi tego posta

bamek 

Wysłany: 2007-12-08, 23:44   

jeśli ta książka zostałaby napisana to chyba byłaby moją 5 przeczytaną książką w życiu :mrgreen:

NBlast 

Wysłany: 2007-12-09, 10:54   

Jestem na NIE. Też o takim czymś myślałem ale to praktycznie jest niemożliwe do zrobienia. Nie myślcie sobie że książkę można napisać od tak...

Sasza
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-09, 11:01   

No wiadomo że książki od tak sie nie napisze ale wiesz jeśli wszyscy sie do tego przyłożą to na bank kiedyś ona powstanie niech ktoś tylko zacznie to ja sie troche dopisze, najważniejszy teraz jest początek. :-?

Wizzy 

Piwa: 8/4
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2007-12-10, 14:47   

To zaczniemy tak; Za górami za lasami był sobie Jack który lęcąc samolotem rozwalił sie o Atlantyk ;P

Sasza
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-10, 20:53   

Tak bardzo oryginalne a Jack miał przy sobie siedmiu krasnoludków które próbowały sie z nim przespać ale on niebył łatwy.

LoCker 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2007-12-11, 17:55   

Jednak w końcu im uległ i dał się przelecieć ;-) Dopiero wtedy zauważyli, że wokoło nich zgromadziła się grupka zaciekawionych genofagów. Ale jakież było ich przerażene gdy zauważyli wściekłego Big D który rycząc "takie świństwa na oczach Little Sis??!! GRAUUU!!" rzucił sie na nich ze swoim wielgachnym wiertłem :roll: Uciekając przed nim wpadli do pokoju w którym siedział sobie wygodnie Atlas i gadając do nich przez radio "spokojnie... wyluzujcie .. BIG D nic wam nie zrobi" spokojnie pocinał w Bioshocka i popijał kakałko.
- Oł szit... ale realistyczna ta gra
Mrukną Atlas widząc Daddiego, Jacka i 7 krasnoludków w swoim pokoju
-Byłbyś łaskaw (would you kindly) TERAZ nas obronić?
Wrzasną Jack do Atlasa

jak chcecie to możecie dopisać dalej coś do tej opowieści ;-)

Sasza
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-11, 18:53   

Raczej Atlas wrzasnął do Jacka, ale mniejsza. Jack sięgnął do swoich spodni (latexowych) i wyciągnął długą obleśną czerwoną, komórke (latexową), Jack wykręcił jakiś numer i wtem w jego pobliżu znalazli sie bracia Kaczyńscy. Big D myśląc że dostał oczopląsu popłakał sie i uciekł do Suchonga. :mrgreen:

LoCker 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2007-12-11, 19:06   

Właśnie to jest aluzja... teraz to Atlas jest Would You Kindly... :-D

Jednak to nie powstrzymało genofagów. Te zboczuchy chciały sobie jeszcze popatrzeć, a gdy zobaczyły, że przedstawienie się skończyło okrutnie się wk*rwili. Ale tylko to że Jack był cziterem i miał Aim head'a uratowało Atlasa i 7 krasnali. Jack i Atlas wyruszyli w wspólną podróż po Rapture City. Włączyli wiec krasnoludkom całą kolekcję "Mr. Gay InDaHouse vol. 3" i oddalili się w stronę Mediacl Pavilon...
Tymczasem mutacje genetyczne Soushonga (czy jakmu tam) doprowadziły do powstania nowego rodzaju wroga... Nazistowskich Chomików Zombie... były to małe i prawie tak denerwujące jak security boty cholerstwa. Sam Big D chowa sie przed nimi po kątach. Jednakże jakmutam (pan S.) nie zaprogramował ich należycie i wyssału mu mózg przez cienką
słomkę...

Sasza
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-11, 22:04   

I wtedy bez zapowiedzi wleciał św. Mikołaj i powiedział -hohoho mery tfu co ja gadam- wyciągnął kose i próbował zabić Atlasa i Jacka, ale wtem przyleciał Chuck Norris i ciosem z półobrotu załatwił Mikołaja. Jednak Atlas dobrze wiedział że Norris jest...

LoCker 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2007-12-11, 23:13   

Kolejnym dziwnym wybrykiem Soushonga... to był Kaczor Donald Tusk (skrzyżowanie Jarka z Donkiem). Hhhmmmm.... czy jeszcze nie za wcześnie na smierć Jacka i Atlasa ? :-/ Dobra nieważne...
W CUDOWNY sposób Atlasowi udało się pacnąć "Y" i odrodzić się w Vita-Chamber. Potem zaniósł tam Jacka i wszyscy byli uratowani.. oprócz Kaczora Donalda Tuska, którego dopadły nazistowskie chomiki zombie. KDT był za niski by się przed nimi obronić i miał zbyt słabą dykcję by rzec "ratunku". Nie znał także żadnych języków obcych.
Gdy Jacek i Atlas dotali do Medical Pavilon spostrzegli, że na posadzce leży ich pierwszy poważny plazmid... telespopieleniobłyskawicoszałosonikboomozamrożeniowypierdzenie.
-Ja go wezmę
Rzekłszy to Jack ruszył w kierunku strzykawy z ADAMem
-A kij ci w odbyt frajerze! Gdyby nie ja już by Cie tu niebyło!
Zezłościł się Atlas
-Hmmm... okej.
Powiedział Jack i włożył se kijka w d*pe
-uuu... przyjemnie

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi