Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-12-01, 13:34
Khy khy, strasznie zakurzony ten temat. Dawno nikt tu nie pisał a temat był taki fajny (i nadal jest). Piszemy dalej książkę czy nie?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-12-01, 17:30
Hmmmm sam nie wiem, jesteśmy już z książką dość daleko. No ale niech inni użytkownicy się wypowiedzą.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Ja tam myślę że lepsza będzie kontynuacja pisanej przez nas powieści . Niektórzy naprawdę chcieli jak najlepiej wtedy się wypowiedzieć i ich trud ma być zmarnowany ? Jestem za dokończeniem .
_________________ "Człowiek wybiera ... Niewolnik słucha ... "
- Andrew Ryan
Wysłany: 2009-12-01, 19:16
Dodałem ankiete żeby było łatwiej głosować.
Czyli większość za nową ... Chociaż zagłosowały 4 osoby , nie ma co czekać na innych użytkowników tej strony . Chociaż niech wypowiedzą się ci którzy pisali tą książkę naszą .
_________________ "Człowiek wybiera ... Niewolnik słucha ... "
- Andrew Ryan
Wysłany: 2009-12-23, 14:13
Niech jeszcze pare osób zagłosuje bo jak na razie jest tylko 5 głosów, dojdźmy do, nie wiem, 8-10 głosów.
Na wstępie chciałbym zauważyć, że to, co mamy zamiar napisać (lub to, co już zostało napisane) nie jest książką, tylko opowiadaniem
Uważam, że lepiej byłoby, gdybyśmy zaczęli pisać to opowiadanie od nowa. To, co zostało napisane wcześniej jest według mnie dosyć kiepskie.
Wysłany: 2010-01-05, 22:09
No dobra, skoro przewaga głosów jest za pisaniem nowej książki, to piszemy nową. Kto zacznie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum