BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Koszulki BioshockCity
Autor Wiadomość
Magnus14 

Wysłany: 2011-08-31, 22:15   Koszulki BioshockCity

Witam

Oferta/ pomysł jest skierowany głównie dla Administratora i na jego głosie głównie mi zależy ale proszę całe forum o wypowiedz. Przejdźmy do sedna:

Oferuje koszulki z nadrukiem. Na koszulkach może zostać umieszczony dowolny wzór. Proponuje wykonanie koszulki z reklamą forum która będzie przyciągała wzrok i powodowała zainteresowanie forum. Najważniejszym elementem jest to że jest to reklama długoterminowa i całkowicie darmowa więc plusy są spore :)

Dodam jeszcze: mogę wykonać prawie wszystko koszulki, koszule,bluzy, poszewki na poduszki i wiele innych!
    Nie ma problemu ze specjalnymi krojami dla Pań!
    Przy zakupie 2 produktów wysyłka gratis!
    Projekt koszulki jest całkowicie darmowy!

Gdy administrator zatwierdzi pomysł zabiorę się za projekt który potem przedstawię. Jeśli wszystko będzie pasowało koszulka trafi do sprzedaży.

Jeszcze raz wszystkim zajmuje się ja a administracja tylko akceptuje/ odrzuca projekty.

Czekam na odpowiedz, kontakt administracji aby omówić szczegóły oraz opinie innych użytków.

Pozdrawiam

PS. Drukujemy także wasze pomysły tzn:
    Wybierasz na czym ma być grafika: koszulka polo,bluza,kubek,miś czy nawet blizna oraz kolor. Potem nadsyłasz grafikę. Wysyłamy podgląd koszulki. Jeśli jest tak jak ma być trafia ona do sklepu, ty dostajesz link gdzie potem wybierasz rozmiar metodę płatności i odbioru.
Postaw piwo autorowi tego posta

PiotrW 

Piwa: 17/8
Wysłany: 2011-09-02, 20:08   

Wszystko zależy od użytkowników czy będzie zainteresowanie takim gadżetem.
Wydaje mi się, że większe branie będą one miały bliżej premiery BioShock Infinite.

Magnus14 

Wysłany: 2011-09-02, 21:47   

Popyt na koszulki jest zawsze :)
Jak na razie można zrobić 1-2 wersje a jak wyjdzie gra to 3 powiedzmy np limitowaną
A i nie działamy tak że forum musi skupował 10 koszulkę w rozmiarze S 10 M m 10 XL itd
Wszystkie są u nas i każdy indywidualnie wchodzi i zamawia dla siebie, przyjaciół co jest niewątpliwie ważne bo nie uszczupla funduszy strony.

mslarva69 

Wysłany: 2011-09-03, 13:37   

Ja jestem za ! Tylko ze najlepiej tak jak mowi PiotrW by zrobic je na premiere Infinite. Wiadomo nowa gra + koszulka z logiem forum i nadrukiem z Infinite = Wskrzeszenie forum i moze nawet wieksze zainteresowanie sama gra ;D Jak wyjdzie Bioshock Infinite na pewno sprawie sobie koszulke z logiem forum. Na allegro pelno jest ofert by samemu zaprojektowac takie wdzianko. :mrgreen:

Magnus14 

Wysłany: 2011-09-05, 20:43   

Posiadamy kilka prac z BS Infinite niebawem je przedstawię

Sasza 

Piwa: 29/15
Wysłany: 2012-01-10, 20:36   

Ja nadal czekam aż przedstawisz swoje prace. Nie martw się jestem cierpliwy. A co do pomysłu to jestem jak najbardziej za. Dumnie nosiłbym taką koszulkę na sobie.

Odpowiedz do tematu