Oferta/ pomysł jest skierowany głównie dla Administratora i na jego głosie głównie mi zależy ale proszę całe forum o wypowiedz. Przejdźmy do sedna:
Oferuje koszulki z nadrukiem. Na koszulkach może zostać umieszczony dowolny wzór. Proponuje wykonanie koszulki z reklamą forum która będzie przyciągała wzrok i powodowała zainteresowanie forum. Najważniejszym elementem jest to że jest to reklama długoterminowa i całkowicie darmowa więc plusy są spore
Dodam jeszcze: mogę wykonać prawie wszystko koszulki, koszule,bluzy, poszewki na poduszki i wiele innych!
Nie ma problemu ze specjalnymi krojami dla Pań!
Przy zakupie 2 produktów wysyłka gratis!
Projekt koszulki jest całkowicie darmowy!
Gdy administrator zatwierdzi pomysł zabiorę się za projekt który potem przedstawię. Jeśli wszystko będzie pasowało koszulka trafi do sprzedaży.
Jeszcze raz wszystkim zajmuje się ja a administracja tylko akceptuje/ odrzuca projekty.
Czekam na odpowiedz, kontakt administracji aby omówić szczegóły oraz opinie innych użytków.
Pozdrawiam
PS. Drukujemy także wasze pomysły tzn:
Wybierasz na czym ma być grafika: koszulka polo,bluza,kubek,miś czy nawet blizna oraz kolor. Potem nadsyłasz grafikę. Wysyłamy podgląd koszulki. Jeśli jest tak jak ma być trafia ona do sklepu, ty dostajesz link gdzie potem wybierasz rozmiar metodę płatności i odbioru.
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-09-02, 20:08
Wszystko zależy od użytkowników czy będzie zainteresowanie takim gadżetem.
Wydaje mi się, że większe branie będą one miały bliżej premiery BioShock Infinite.
Popyt na koszulki jest zawsze
Jak na razie można zrobić 1-2 wersje a jak wyjdzie gra to 3 powiedzmy np limitowaną
A i nie działamy tak że forum musi skupował 10 koszulkę w rozmiarze S 10 M m 10 XL itd
Wszystkie są u nas i każdy indywidualnie wchodzi i zamawia dla siebie, przyjaciół co jest niewątpliwie ważne bo nie uszczupla funduszy strony.
Ja jestem za ! Tylko ze najlepiej tak jak mowi PiotrW by zrobic je na premiere Infinite. Wiadomo nowa gra + koszulka z logiem forum i nadrukiem z Infinite = Wskrzeszenie forum i moze nawet wieksze zainteresowanie sama gra Jak wyjdzie Bioshock Infinite na pewno sprawie sobie koszulke z logiem forum. Na allegro pelno jest ofert by samemu zaprojektowac takie wdzianko.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2012-01-10, 20:36
Ja nadal czekam aż przedstawisz swoje prace. Nie martw się jestem cierpliwy. A co do pomysłu to jestem jak najbardziej za. Dumnie nosiłbym taką koszulkę na sobie.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum