dwójka jest słabsza ogółem od jedynki, ale jak jest się fanem, to trza kupić
(słabsza grafa, klimat i gameplay. 2 sekundy mi sie menu w czasie rozgrywki wczytuje!)
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wiek: 20 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 76 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-10-14, 21:00
Malutka uwaga: gra nie ma podtytułu Sea of Dreams (pewnie ze względów marketingowych ). Bio2 warto kupić, jest to gra stworzona bez wsparcia Kena Levine'a, więc fabuła nie ma takich cliffhangerów jak w BioShock'u, ale nadrabia to świeższą (lekko) grafiką i patentem strzelania plazmidami i broniami w jednym czasie. Na dodatek jest w pewnym sensie fenomenalna: jak zaczynasz, to nie czujesz tak bardzo klimatu, a sama akcja jest stosunkowo wolna, ale im dalej w las tym lepiej, gra z każdą minutą przyspiesza, zaczyna obrastać w ciekawe sytuacje, nowych bohaterów, pojawiają się bardzo interesujące dzienniki i miejsca. Najbardziej polecam Edycję Kolekcjonerską z prawdziwym winylem, ścieżką dźwiękową, artbookiem i trzema plakatami zawierającymi smaczek widoczny pod światłem UV!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum