Witam!
Czy administracja BS City mogłaby się postarać o jakiś konkurs z nagrodami rzeczowymi?? Od kiedy jestem zarejestrowany na BS City nie było żadnego konkursu . Czytałem ostatnie tematy i wiem ze mało jest zainteresowania konkursami ale gdyby można było go jakoś zareklamować? Np. duzy baner na stronie głównej i na forum? Macie poparcie od Cenegi więc może by coś dali na konkurs . Może być graficzny, quiz czy jeszcze jakiś.
Pozdrawiam
Wysłany: 2009-01-28, 15:34
Konkursów było swego czasu kilka ale chętnych było tak mało, że nie wiem czy komuś będzie się chciało znowu coś organizować. Na poparcie Cenegi też raczej bym nie liczył- premiera Bioshock'a miała miejsce ponad rok temu więc wątpię, żeby im się to opłacało
[ Dodano: 2009-01-28, 15:37 ]
A, i usuń lepiej tego linka z sygnaturki, bo jak admin zobaczy...
Wiek: 22 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 89 Piwa: 4/2 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-01-28, 16:43
Niedawno był konkurs z nagrodami rzeczowymi. Ale żeby były konkursy to musi być sensowna ilość chętnych. W innym wypadku takie coś się naprawdę nie opłaca.
I Szynek ma rację, usuń to z sygnaturki, chyba że masz pozwolenie od Piotra
PS. W sygnaturce nie ma juz linków .
W regulaminie jest wyraźnie informacja, że zakaz dotyczy reklam, a nie tylko linków (które z reguły są reklamami).// PiotrW
Oj chyba ktoś tu o Szynku zapomniał bo on jako jedyny wziął udział więc...
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum