Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-10-15, 21:11 Konkurs tapetowania.
Konkurs tapetowania zakończony, ale co jest najdziwniejsze że nikt nie wygrał. A dlaczego bo nikt nic nie wysłał, rozumiem ża Gam był zawiedziony ale to już lekka przesada żeby nikt nic nie wysłał....
Konkurs jeśli będziecie chcieli to może być przedłużony ale żeby tym razem ktoś coś wysłał.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 21 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-10-15, 21:21
Sasza no chciałem ci cos wyslac nawet mam na kompie rozne screeny tylko musze je dobrze poobrabiac, ale nie mam czasu na to ostatnio. Ciezki miesiac no sam rozumiesz szkola, potem praca i dupa zimna. Cos ci wysle obiecuje hehe
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Wysłany: 2008-10-15, 21:25
Ok przedłużam konkurs do następnego piątku czyli do 24 a i teraz prosze wysyłac na adres sasza_big-d[at]o2.pl
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-10-28, 14:51
No i termin konkursu minął a wraz z nim wyłoniłem zwycięzce, nie było to wcale trudne ponieważ tylko jedna osoba wysłała tapetke (oceniłem ją 7/10 pkt) a mianowicie Szynek i w ten łatwy sposób to on zostaje zwycięzcą. Reszta userów mnie zawiodła a Szynkowi gratuluje.
Sasza nie dziw sie ze malo prac.
Po 1 ilu użytkownikow jest aktywnych? chyba z 5 uczeszcza i cos pisze
Po 2 sposrod tych 5 uzytkownikow jestem ja... wyslalbym cos ale nie jestem dobry w grafice...
Po 3 jaka byla niespodzianka? xD
Wysłany: 2008-10-29, 22:04
Masz racje Wizzy że jest mało userów a nagroda niespodzianka jest tadam: umieszczenie tapety w dziale tapety i specjalne jej wyszczególnienie. Jeszcze raz gratuluje Szynek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum