Czy jest jakiś dobry sposób na uporządkowanie plazmidów? Chodzi mi o to że ich kolejność się zmienia gdy jeden z nich zupgradujemy czy wymienimy jeden z nich na drugi. Sloty nie są przypisane do konkretnych numerów tylko jest kolejkowanie FIFO i trzeba od początku kolejkować plazmidy odpowiednio manipulując tymi co są w rezerwie żeby na powrót wszystko ustawić.
Czy jest jakiś lepszy, bardziej efektywny sposób na pozostawienie plazmidów w stałym porządku?
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-05, 19:46
Chyba nie ma. Musisz grzebać za każdym razem w banku genów (Gene-Bank) i tam ustawiać kolejność. Innego sposobu nie znam.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
@J.Galt
Faktycznie działa tak jak mówisz. Trzeba zmienić kolejność każdego plazmidu i od początku je układać. Też zajmuje sporo czasu ale przynajmniej nie muszę bawić się w kolejkowanie FIFO które samo w sobie jest łamigłówką
Dzięki
@Szynek
Mi nie chodziło o to jak i gdzie zmieniać kolejność tylko dlaczego nie są po kolei
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum