Wysłany: 2010-02-23, 14:50 Kłopoty z plikami do SM 2.0
Witam wszystkich . jak widziałem w innych tematach problemy z wyświetlaniem grafiki ,proponowaliście zainstalować pliki Phazz i FlintFix . i chciałem ściagnąć te pliki z głównej strony bioshock city . czy moglibyście wstawić je na nowo do ściągnięcia bo nie są aktualne , bo chcę ściągnać te pliki .
bardzo proszę o ponowne wstawienie ich na stronie lub posłać mi jakiś link do tych plików .
z góry dziękuję .
dzięki za te pliki . Pomogły mi , tylko że jest mały problem , gra ścina bardzo , w ustawieniach grafiki ustawiałem na minimalne ale to nic nie pomaga . mam radeona 9550 .pomużcie mi . przypominam że to jest oryginalna wersja bioshock .
Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1060 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-23, 22:23
PomOżemy Ci jeśli dasz nam specyfikacje kompa.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 2
Procesor : AMD Athlon(tm) XP 2000+, MMX, 3DNow, ~1.7GHz
Płyta Główna : VIA VT8377A Apollo KT400A
RAM : 1024MB RAM
wersja directx : DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
Karta graficzna : Ati Radeon 9550 (128MB) SM 2.0 <6.14.0010.6497 (English)>
karta Dżwiękowa : VIA AC'97 Audio (WAVE).
Wysłany: 2010-02-25, 08:17
Powyłączaj wszystkie usługi/aplikacje działające w tle oraz poskanuj komputer w poszukiwaniu zbędnych śmieci. Do tego jeśli chodzisz po podejrzanych stronach, przydałby się jakiś dobry antywirus. Pomóc może jeszcze zmiana sterowników do karty graficznej, najlepiej na te wydane w okolicach premiery Bioshock'a.
Nie licz jednak na zbyt wiele, na tym sprzęcie gra prawdopodobnie nigdy nie będzie chodzić perfekcyjnie płynie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum