Wiek: 20 Dołączył: 02 Paź 2007 Posty: 43 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: South Park
Wysłany: 2008-02-18, 17:57 Jeżeli korzystasz z forum to zajrzyj koniecznie
Temat był poruszany wielkokrotnie ,jednak uważam (pewnie nie tylko ja) że na forum przydało by kilku moderatorów. Wpiszcie swoje propozycje osób na to miejsce....
Moje propzycje to LoCker i Wizzy
Zagłosuj za tak lub nie
P.S: Pewnie troszkę "pobrudziłem" dając ten temat do OFF TOPIC ale nie chce żeby ktoś nabijal sobie posty tym tematem...
( Sorki za literówke w temacie ,niestety choclik się wkradł i teraz mi głupio )
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2008-02-18, 18:16
Dzięki za głos Napisałem już jakiś czas temu w tej sprawie do Grzyba ale mi jeszcze nie odpowiedział. BTW jest już taki temat na forum mam nadzieję, że o nim wiesz.
Ja na moderatora typuję Szynka - jest na forum codziennie i wydaje się być rozsądnym człowiekiem. Jak już się wypowiada to robi to fachowo i wie o czym mówi, nie tak jak niektóre boty na tym forum. Forum jest jeszcze za małe, by nadzorowało go 2 moderatorów, codziennie przybywa ok. 5-6 nowych postów więc jedna osoba na pewno to ogarnie, a jeżeli będzie to Szynek to jestem pewien że zrobi to dobrze i nie będzie wlepiał głupich komentarzy w postach i równie głupich ostrzeżeń jak i nie nadużyje władzy.
Ode mnie tyle pozdrawiam Adminów
Wysłany: 2008-02-18, 18:21
Sprawa była już wiele razy poruszana, i już wiele razy pisaliśmy, że naboru nie przewidujemy jak na razie. I teraz jest tak samo. Jeżeli będziemy potrzebowali moderatorów to sami się do was zgłosimy... nic na siłę.
A co do Ciebie Locker to miałem CI dziś odpisać.
_________________ I chwała, wieczna chwała, razem dźwigniemy jej brzemię. Wykuta niczym szabla w płomieniach śmierci.
--------------------------------------------------------
Gigabyte GA-MA69G-S3H/DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+/ATI RADEON HD 4850 512/256/ 2x1024MB Geil [dual] 800 Mhz DDR II/
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum