Wysłany: 2010-05-17, 16:50 Jaką super moc chciałbyś mieć?
Gdybym ja miał wybierać, to wybrałbym czytanie w myślach (nie tylko ludzkich). Ewentualnie umiejętność latania.
Proszę o nie wybieranie więcej niż dwóch odpowiedzi, oraz o szczere zastanowienie się nad wyborem.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
regeneracja i pirokineza-po oberwaniu od przeciwnika moje ciało by się regenerowało(trudne słowo co nie?)np złamane kości same by się nastawiały i ekspresowym tempie zrastały, pirokineze aby podpalać wrogów np mutanty albo obcych heh ci drudzy boją się go jak... nie muszę pisać czego.
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Hm... Wydaje mi się, że byłaby to vitakineza lub kriokineza Ewentualnie, poznawanie wspomnień po dotknięciu jakiegoś obiektu (po dotknięciu np. ołówka, wiem co się z nim wydarzyło, etc. etc.)
coś takiego nie istnieje, ale... (nawet nie ma takiego wyrazu). Zostań moderatorem i zbanuj wszystkich użytkowników. To powinno ci wystarczyć.
Ja bym tam wolał wstrzymywać czas (to już zupełna abstrakcja i egzageracja)
_________________ "Father...and I need you to guide me"
Ja bym tam wolał wstrzymywać czas (to już zupełna abstrakcja i egzageracja)
Jeżeli potrafiłbyś wytworzyć olbrzymie pole grawitacyjne oddziaływujące tylko na ciebie nie byłoby to takim problemem. Inna rzecz, że stworzenie pola z wyłącznością dla użytkownika nie jest możliwe do stworzenia
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
No wcale nie musiałaby powstać czarna dziura. Zależy czy chodzi ci o spowolnienie czasu, czy o zatrzymanie go. Np. gwiazda neutronowa - tam czas płynie wolniej.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum