Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-07-04, 11:05 Jak zainstalować Bioshock Difficulty Mod?
Wiem że taki temat już jest ale nikt nie raczył mi odpowiedzieć, więc prosze was bardzo aby ktoś mi wytłumaczył jak zainstalowac MOD zwiększający poziom trudności w BSie bo nikt ostatnio nie raczył mi tego wytłumaczyć więc prosze was jeszcze raz wytłumaczcie mi to.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-07-04, 11:37
Dzięki stary BSik mi działa jak na razie tylko musze jeszcze raz polonizacje zainstalowac bo mam język ang. Pozdro i dzięki jeszcze raz
A i jeszcz jedna rzecz, kto ma zainstalowanego MODA takie pytanie z czystej ciekawości.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum