e |--0------------------|
H |--3---0-------------|
G |------4---0---------|
D |----------5---0-----|
A |--------------6---0-|
E |------------------7-| cHyba coś pokręciłem, ale dawno stroiłem, to zapomniałem.(temat pewno tylko dla Inq)
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Ale mnie sie rozchodzi o sposób strojenia strun. A ten program trzeba podłączyć do gitary, a nie w mikrofon się bawić- i tak to jakaś taniocha za 20 zł.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Chociaż i tak najpopularniejsze jest chyba strojenie, że dźwięk na 5 progu struny = dźwiękowi poprzedniej (licząc od wiolinowych). Jedyna różnica z H gdzie dźwięki H równa się dźwięk z 4ego progu G.
I tyle.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Uszy, uszy!
Nigdy nie używałem stroików ani akustycznych ani elektronicznych i nie mam żadnego doświadczenia z nimi związanymi. Ale przydaje się mieć dźwięk kontrolny.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum