Kurde bym..nie wiem co ciężka sytuacja....ja zawsze jak rodzic prosi: wyjdż z psem poodkurzaj dom, wytrzyj kurze zawsze to robie....wtdy odrywam się od danego zajęcia i pomagam.....pomagałem tak 3 lata i w końcu sie opłaciło...mama kupiła i nowy komputer...a zrezygnowała z nowej kuchenki bo kierowała sie faktem że zawse sumiennie wykonywałem jej prośby...i sam jestem teraz zadowolony:DDD
pzdr
ja dostałem nowego kompa jak stary mi sie spalił:D zasilacz Zdechł i popalił prawie wszystko oprócz hdd i napędów wcześniej to był drażliwy temat ale dostałem razem z całym osprzętem nowa mysz klawiatura lcd w końcu
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-07-20, 20:51
Ja dostałem nowego kompa gdy dostałem sie do TECHNIKUM INFORMATYCZNEGO mama stwierdziała że bedzie mi potrzebny to wybrałem dość dobrego neizbyt drogiego ale takeigo żeby styknał na BSa a co bez tego kompa teraz nie byłoby mnie na forum (pewnie niektórzy by sie cieszyli pozdro.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
różni starsi - różne metody... wiesz mówiąc szczerze (ale odradzam ble ble) zawsze grę se możesz ściągnąć, ew. z jakimś kumplem się zrzucić... komp - znacznie gorzej.... nie wiem powiedz że to twoje pieniądze i zrobisz z nimi co chcesz, albo zaproponuj układ typu: "zero uwag" blebleble... a nóż zadziała... mi się udało rower kupić na zasadzie 50/50... zobacz, pogadam, poproś.
_________________ Power to the people! TO THE PEOPLE! Where pwoer means: Ska, soul, jazz, swing, rocksteady, skinhead reggae and 2Tone! Cheers mates!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-07-20, 22:48
Ta zasada 50/50 to pewnie ty dajesz 60 zł twoi rodzice 600 zł bo ja tak też robiłem nie raz. A tak to najlepiej uzbierac częśc kasy i poczekac do gwiazdki albo do wszystkich świętych pozdro
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Ja nie mówię że chce nowego kompa.. staram się grać w każdą nowość która wychodzi na rynek i powiem tak: jesli widzę że juz moja karta graficzna nie daje sobie rady zaczynam temat: Mamo kupuje nową kartę... oczywiście mama jak mama wiadomo co mówi ("nie":D) (muszę to mówić juz kilka miesięcy przed kupnem) i jak juz ceny opadają do 200zł a karta którą chce kupić nadal wytrzymuje wszystkie nowości mama ulega, dokłada kasy i jedziem z tym śledziem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum