Z jakiegoś czasopisma tylko nie pamiętam jakiego (pierwsze zapowiedzi).
Potem na YouTubie widziałem filmik z Bio 1 i myślałem że to jakieś gowno. I tak przez te 2 lata i z 3 miechy temu nudy były i nie miałem co robić to ściągnełem sobie 1
Potem mnie wciągneła i musiałem sobie zakupić 2 W tą sobote se kupiłem
_________________ King or beggar what's the diffrence?! One dh'oine less!
Ja- niestandardowo jak na pecetowca- z gazetki konsolowej Neo Plus. Bioshock miał świetną recenzję, więc... hmm. Obcowałem chwilkę z grą, nie posiadając licencji na owe obcowanie. niestety. Ale nabyłem w sklepie egzemplarz, więc jest ok, bez piracenia.:)
_________________ Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty.
Stephen King
Moje sotry - CDA - temat numeru, recenzja, potem gameplay. Życie się toczyło, gra trafiła na listę zakupów, ale bez wielkiej euforii.
Dopiero widząc poczynania MajorSlacka na YT w BioShocku naszła mnie chrapka na ten tytuł i chwilę później potknąłem się o niego w AGD-RTV.
Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 32 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Ale co skąd?
Wysłany: 2011-02-24, 17:46
Ja dowiedziałem się o bioshocku kuuupę lat temu. Zobaczyłem kiedyś na YouTube gameplay z Bioshocka 1. Od razu zainteresowała mnie ta gra. Potem coraz częściej zacząłem oglądać Trailery, czytać w internecie, zdobywać jak najwięcej informacji o tej grze. W końcu postanowiłem kupić Bioshocka i poznać go bardziej. Trzeba powiedzieć, że to jedna z najlepszych, jeśli nie najlepsza gra, w jaką tłukłem, więc dobrze, że wpadł mi w oczy ten gameplay .
_________________ Cel wojny może być sprawiedliwy, ale środki nigdy.
Ja zauważyłem gdzieś w necie trailer Bioshock'a 2 i bardzo mi się spodobał. Kilka dni później poszedlem do media markt i zobaczyłem B1 w bardzo niskiej cenie więc kupiłem i bardzo się z tego cieszę, ponieważ jest to jedna z najelpszych gier w jakie grałem
Oglądałem recenzję assassins creed na youtube gdy zauważyłem Top 5 najlepsze gry 2007 według GameHot więc obejrzałem i zobaczyłem bioshocka na 1 miejscu. Zainteresowałem się i zacząłem przeglądać trailery i gameplaye. Potem kupiłem w Empiku ostatnią sztukę (z Kolekcji Klasyki a co!) i tak to się zaczęło.
[ Dodano: 2011-08-02, 09:17 ]
Petrozza7 napisał/a:
Ale chyba nie przechodziłeś Bioshocka przez 2 tygodnie?!
Wiesz, mógł gdzieś utknąć, powtarzać poziom, wracać się do jakiegoś miejsca bo czegoś zapomniał. Ja stałem na Hefajstosie aż do chwili gdy obejrzałem na youtube let's play'a z bioshocka wykonanego przez Vadiv91.
_________________ Good girls gather, gather, gather...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum