BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: PiotrW
2007-09-06, 11:51
Informacje dotyczące strony
Autor Wiadomość
PiotrW 

Piwa: 17/8
Wysłany: 2007-08-26, 23:40   Informacje dotyczące strony

Jak widać (ciężko nie zauważyć) strony jeszcze nie ma. Spowodowany jest to tym, iż postanowiłem sam od początku ją napisać, a nie korzystać (tak jak to robi obecnie duża część serwisów) z gotowych rozwiązań typu php-fusion czy jPortal.
Zabieg ten ma umożliwić łatwe dostosowanie serwisu do waszych potrzeb. Dlatego też bardzo proszę o zgłaszanie wszelkich propozycji co ma się znaleźć w powstającym już serwisie. Mam tu na myśli zarówno artykuły, jak i stronę techniczną np. czy ma być shoutbox na stronie, księga gości, system komentarzy, możliwość logowania itp.
Pamiętajcie: Każdy pomysł jest dobry! Razem możemy stworzyć najlepszy serwis o Bioshock w całym internecie! (bo niestety nawet te zagraniczne serwisy nie grzeszą profesjonalizmem :roll: )
Ostatnio zmieniony przez PiotrW 2007-09-06, 11:51, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Axel 

Wysłany: 2007-08-27, 08:06   

Na wstępie chciałbym podziękować za to forum, gdyż jest to chyba(?) jedyny objaw polskiej (przyszłej ;-) ) sceny o Bioshocku.
Co do serwisu to ma kilka pomysłów:
1. Księdze gości mówimy NIE!, po co tworzyć coś, co nie ma tak naprawdę zastosowania w praktyce?
2. Shoutbox'a można by zintegrować z tym co jest na forum, i wyświetlać gdzieś na stronie...
3. Koniecznie musi być system komentarzy.
4. Co do logowania, to też może spróbować z forum jakoś je połączyć?
5. A z działów, to proponuję: Informacje podstawowe, bronie, przeciwnicy, moce, solucja, historia, multimedia (trailery, screeny, artwoki etc.)
6. Można by też coś o SystemShocku napisać?

Na razie tyle, jak wpadni mi coś jeszcze do głowy, to z pewnością dam znać!

"Najbardziej nie zrozumiałe we wszechświecie jest to, że można go zrozumieć" Albert Einstein

PiotrW 

Wysłany: 2007-08-27, 09:25   

Dziękujemy za ciepłe przyjęcie naszego (nie ma co ukrywać) dopiero raczkującego serwisu/forum.

Axel napisał/a:
1. Księdze gości mówimy NIE!, po co tworzyć coś, co nie ma tak naprawdę zastosowania w praktyce?

Szczerze mówiąc wymieniłem ją tylko przykładowo, bo i tak nie planowałem jej dodawać :) może później, ale nie teraz :)

Axel napisał/a:
2. Shoutbox'a można by zintegrować z tym co jest na forum, i wyświetlać gdzieś na stronie...

Axel napisał/a:
4. Co do logowania, to też może spróbować z forum jakoś je połączyć?

Spróbujemy zobaczymy :)

Axel napisał/a:
3. Koniecznie musi być system komentarzy.

Oczywiście, że będzie, ale chyba tylko do newsów go dam, aby się nie zrobił śmietnik po artykułami.

Axel napisał/a:
6. Można by też coś o SystemShocku napisać?

Jeśli tylko będzie na to większy popyt, to czemu by nie, ale póki co chcemy się skupić wyłącznie na Bioshocku.

burn 

Wysłany: 2007-08-27, 10:38   

Nie będę się rozpisywał w tym temacie. Niech administratorzy zrobią wszystko jak najlepiej i jak potrafią :) Może w końcu powstanie jakiś profesjonalny polski serwis o BioShocku.

Grzyb11115 

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2007-08-27, 12:05   

Cieszy mnie to, iż zależy wam na takim profesjonalnym serwisie. Razem z PiotremW postaramy się aby nasz serwis był w pełni profesjonalny.
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit

Elldrigar 

Wysłany: 2007-09-04, 02:07   

Ja 3mam mocno kciuki, a żeby ta strona była najlepszą polską! A kto wie? może będzie jedyną w Polsce :mrgreen:

Już doczekać się nie mogę startu serwisu!
Pozdrawiam.

PiotrW 

Wysłany: 2007-09-04, 08:57   

Dzięki za ciepłe słowa :) Jeżeli chodzi o stronę, to start planowany jest w tym tygodniu (jeszcze przed weekendem powinna już funkcjonować :D )

EDIT: Ponieważ strona została już uruchomiona, zamykam temat.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi