Wysłany: 2008-08-08, 23:09 Ile razy ukończyliscie grę?
Jak w temacie. Od siebie dodam, że ukończyłem Bioshock'a 3 razy, poznałem już oba zakończenia i przeszukałem chyba każdy zakamarek Rapture, więc na razie ma dosyć. A Wy?
Wysłany: 2008-08-12, 11:07
Ukonczylem tylko raz i to na najnizszym poziomie trudnosci. Ogolnie to jestem cienki w FPS i nie daze tego gatunku specjalna miloscia, stad ten wybor. Jednak gra mi sie szalenie spodobala i gram jeszcze raz na medium. W planach mam (jesli gra mi sie nie znudzi) przejsc jeszcze raz na hardzie i pozniej na ym modzie odnoszacym jeszcze bardziej trudnosc.
Ankiety nie zaznaczam, bo nie widze sensu, sa przeciez posty.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-08-14, 12:20
A ja przeszedłem BSika 9 razy i mam w planach przejście dziesiąty raz żeby była ładna okragła liczba tyle że ani razu nie przeszedłem na modzie bo wydał mi sie bez sensu. POZDRO.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-08-16, 16:10
Ja nawet za 9 razem coś ciekawego odkryłem musze spisąć wszystkie ukryte lokacje i ponagrywać filmiki jak je odkryć potem wrzuce na YOUTUBE.
Jea setny post.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 22 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-08-18, 22:45
Cytat:
8 razy. Każdy raz odkrywałem coś nowego, a potem wydrukowałem sobie spis achiewmentów na X360 i próbowałem je wykonać
Ło a właśnie jak to jest z tymi anchiewmentami na PC?? Nie zrobili tego czy ja mam jakas okrojona wersje Bioshocka. NIedawno zalozylem sobie konto na Live i pykam W Gears of War i Kane & Lynch i szalenie mi sie spodobalo to odkrywanie odznaczen (anchiewementow) i sie zastanawailem dlaczego w BS tego nie ma przeciez to tez Jest "Games for Windows"
A zeby nie bylo offtopu to 2 razy przeszedlem an łatwym i na średnim...
A zeby było smieszniej to nowa gre zaczynalem z 20 razy i zawsze dochodzilem do Pawilonu medycznego. A to dlatego ze ostatnio mocno kompa konfigurowalem i zawsze lubliem sobie odpalic BS'a na nowym sprzecie i sprawdzic jak dziala
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Wysłany: 2008-08-18, 22:51
sosna5115 napisał/a:
Ło a właśnie jak to jest z tymi anchiewmentami na PC?? Nie zrobili tego czy ja mam jakas okrojona wersje Bioshocka.
No ja też takiego czegoś nie mam ale może jest gdzies w neci jak to odkryć albo coś bo może jest ale nie wiem jak to odblokować. Będe szukał.
Osiągnięcia (Achievements) są dostępne tylko dla wersji z x360 // PiotrW
Juz sie zorientowałem ale dzieki.
Boże ludzie jak można tą grę 9razy przejść zadziwiacie mnie:)
Gierka jest fajna i ciekawa, ale moim zdaniem pod sam koniec rozgrywka robi się dość nudna,
grę przeszedłem raz, odkryłem każde miejsce tonik plazmid broń w bo ja wiem, jakieś 10-12 godz. Gdyby nie interesująca fabuła to sam nie wiem czy bym dotrwał do końca. (swoją drogą, zaskakują mnie ludzie którzy po przejściu gry piszą: Jak to, Atlas to Fountain?;)
Najbardziej w grze przeszkadzał mi poziom trudności. O ile na początku było dosyć trudno, to pod koniec było za łatwo, pieniędzy, adama amunicji tyle, że nie ma co z tym zrobić, a głównego bossa to można bez problemu zabić samym pistoletem bez używania mocy. No i ta końcówka.. przesłuchałem każdą taśmę (którą znalazłem:) byłem naprawdę ciekawy zakończenia, a dali tylko gówniany filmik, który na dodatek trwał z 15 sekund. (o ile sie nie mylę, jebana wersja RIP ). Ale nie ma co, gierka jedna z najlepszych w jakie grałem, choć do HL 2 trochę brakuje Pozdrawiam i sory za rozpisanie się.
PS. a co do Bioshocka 2 to będzie on na 100%? Wiadomo kiedy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum