Czy ktoś z was ma ten program HYPER. Ja go mam i ostatnio oglądałem DUEL (taki program gdzie jest walka pomiędzy dwiema grami) dzisiaj właśnie widziałem walke pomiędzy BIOSHOCKiem i TIME SHIFTem. Zgadnijcie kto wygrał
Oczywiście że BIOSHOCK został pochwalony za ilość i różnorodność broni oraz za szate graficzną. A w tym teamacie chodzi mi o to co zobaczyiście ciekawego w HYPERze albo co o nim sądzicie. POZDRO!
Wysłany: 2007-12-20, 07:20
Ja nie oglądam HYPER-a, bo nie mam kablówki/satelity (ostatnio nawet TVP1 mi śnieży )
Co do samego porównania wg. mnie jest ono nieco dziwne, Bioshock to ambitna gra, miks wielu gatunków, a Timeshift to (przynajmniej z tego co czytałem) "zwykła" strzelanka. To tak jakby zastanawiać się, czy lepszy jest najnowszy NFS czy Colin podczas gdy jedno to realistyczne wyścigi a drugie to zwykła zręcznościówka.
Ja tez mam hypera. a Time shift to nie jest taka zwykła strzelnka patent z zabawa czasa jest tak samo oryginalny co plazmidy w Bioshocku. No ale fabuła Bioshocka bije na łep time shifta(tam w ogóle jate jakaś fabauła ? )
Wysłany: 2007-12-20, 17:09
Chyba jest ale w BIOSHOCKu jest lepsza fabuła niż w niektórych przygodówkach
Pomysł bez sensu. Gdyby porównali Bioshocka z crysisem, crysis by wygrał. W branży gier nie da się wyłonić konkretnych "klas wagowych".(w konkretnym typie! np. fps,rts,H&S)
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 53 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Siemiatycze
Wysłany: 2010-10-11, 21:02
Posiadam ten program. Jak wspomniał już Ofacet jest on troszkę słaby. Niby relacje oraz programy są dość fajne i ciekawie zrealizowane o tyle nowe odcinki to RZADKOŚĆ. W sumie ciągle ogląda się to samo, co przynajmniej mnie razi w dużym stopniu. Następnym słabym punktem wg. mnie jest to, że gdy w okół jakiejś gry robi się zamieszanie to na siłę ciągle puszczają różne materiały z ową grą związane. Porozrzucane są po różnych "programach" z ramówki, a mimo to materiały się dublują co jest masłem maślanym w końcu.
Tak czy inaczej program to czasem dość miła odskocznia od wiadomości z internetu. Choć to już nic nowego
_________________ I chwała, wieczna chwała, razem dźwigniemy jej brzemię. Wykuta niczym szabla w płomieniach śmierci.
--------------------------------------------------------
Gigabyte GA-MA69G-S3H/DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+/ATI RADEON HD 4850 512/256/ 2x1024MB Geil [dual] 800 Mhz DDR II/
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum