Wysłany: 2008-04-16, 16:51 [Hefajstos] Problem ze znalezieniem bomby
Prosze o pomoc na nastepującym etapie tj hefajstos. zgodnie z wskazówkami mam iść i odnaleźć miejsce pracy pabla. Dochodzę do tego miejsca strzałka znika i nic się nie dzieję. Nadmieniam iż zebrałem już nawet wszystkie wiadomości i spenetrowałem całą mape. Z uwagi na powyższe gra nie idzie dalej proszę o pomoc lub ewentualnie sava z gotową już bombą - może pomoże. Dziekuje
Jeżeli szukasz bomby to już ci mówie. Jak dochodzisz do ostatniego pomieszczenia po lewej na dole masz kratke-rozwal ją i dojdziesz do pracowni Pabla(jeżeli pomogłem postaw piwo:D) Jeżeli dalej nie znalazłeś napisz do mnie na gadu ja ci save dam!
niestety miejsce pracy pabla tam gdie jest bomba też już znalazłem. JA już nie wiem co mogę zrobić - dochodzę do miejsca pracy pabla w monitoringu cipeła i strzałka znika a gra nie posuwa się do przudu
I nie grałeś zapisując grę w min. 2 plikach ? Tylko wszystko na quick sava ? Jeśli nie to wczytaj przedostatniego sava i spróbuj przejść jeszcze raz Jeśli nie to albo zaczniesz etap przechodzić jeszcze raz, albo ktoś będzie musiał Tobie dać sava.
podnisłem wszystkie dzienniki i "czytałem" je po kilka razy oraz odwiedziłem wszystkie pomieszczenia już nie wiem co mam robić - a zadania tego napewno nie mam ponieważ jak już wspomniałem mam cały czas znaleźć miejsce pracy pabla i jakieś poszlaki
A podchodziłeś do bomby i się świeciła? Albo może grasz na trainerze i masz taki sam problem jak Wizzy(on grał na trainerze i miał problem z preparatem 192).....i takie pytanko masz pirata czy oryginał?
Ty na serio doszedłeś do jego pracowni podszedłeś do bomby nacisnąłeś "klawisz akcji(E)????? wiesz co wyślij mi save na e-mail noob661@o2.pl i ja go otworze bo to mi niewiarygodne się robi! Jeżeli nic nie pomoże a save wpłynie na mój e-mail za 20-30minut będziesz miał rozwiązanie!
_________________ Urka Burka Umyj Siurka [=
Ostatnio zmieniony przez Gangsta 2008-04-17, 16:17, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum