No więc witam. Temat miałem zamiar stworzyć już wczoraj, kiedy to sie zarejestrowałem, ale potrzebowałem troche... "czasu" Na samym forum przebywałem już od dłuższego czasu jako gość. Celem wizyt było odkrywanie świata Bioshock (tak, samo granie nie wystarczało). Co do samej gry, to aktualnie pogrywam w Bioshock 2 kiedy zrobie sobie przerwe w Dragon Age. Oczywiście miałem styczność z pierwszą częścią tej wspaniałej serii, ale nie przyciągnęła mnie tak jak przygody Big Daddiego. A jeżeli chodzi o zainteresowania, czasem zrobie jakąś grafike, czy to sobie na avatar, czy po prostu od tak jak przyjdzie chęć i wena. Rzadko dopisuje też jakąś linijke do opowiadania którego pisze już dobry miesiąc (ale i tak nie jest powalająco długie). Hmm... to by było chyba na tyle, a jak coś sie później przypomni to może zedytuje ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum