Hej,czy znacie może podobne gry do ,,Trine'' z tą piękną baśniową grafiką tyle,że w innym gatunku niż 2 D?.Bardzo mi się podoba taka grafika w grach z piękną muzyką i baśniową grafiką i prosze o polecenie jakichś dobrych
tytułów w tych klimatach.
Polecam Trine jeśli ktoś nie grał.Naprawde podchodziłem do tej gry dosyć sceptycznie,ale zaskoczyła mnie pozytywnie niesamowitą grywalnością,klimatem i muzyką.Nie wiedziałem,że platformówka 2 D może być tak fajna i dawać tyle zabawy i radości z gry (Trine).
Nie musi być platformówka,ale żeby miała te klimaty jakie wymieniłem wyżej Pozdrawiam
WoW wygląda jak dla dzieci. No i w gruncie rzeczy jest.
Miałem napisać to co już Szynek napisał - Prince of Persia. Cudowna gra z naprawdę piękną grafiką, piękną główną bohaterką i piękną muzyką (jeden z lepszych o ile nie najlepszy soundtrack 2008 roku).
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum