Ok... Może nie wszyscy mają deviantart, ale pomyślałem sobie, że moglibyśmy założyć grupę i pisać notki o BioShocku i jako, że piszemy książkę, moglibyśmy tam dodawać fragmenty z odniesieniem, kto jest autorem (to jest możliwe). Tak więc. Mogłoby to przyciągnąć ludzi na stronę i forum.
Pomysł trochę lamerski, ale mam nadzieję, że spodoba się chociaż kilku osobom. Prosiłbym o komentarz administratora, co o tym sądzi Bez wyraźnej zgody nie założę nowej grupy - nie znaczy nie
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-01-07, 21:23
Mi się pomysł podoba, aczkolwiek swoich prac wiele tam nie zamieszcze
A co do zgody admina to musi się on zgodzić tylko wtedy jak będizesz tam zamieszczał coś ze strony, jeśli to jest z forum i użytkownik się na to godzi to admin nie musi się zgadzać. No i musi się zgodić jeśli grupe chcesz sygnować nazwą strony.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
no właśnie się o to pytam. Grupa: BioShock-CityPL byłaby ok? Gdyby użytkownicy mieliby konta można byłoby dodawać odnośniki do ich profili (nie byłoby zamieszania - kto który fragment napisał), chociaż trzeba byłoby i tak łączyć niektóre fragmenty, bo są najzwyczajniej w świecie krótkie.
Dziękuję za poparcie Czekam tylko na wypowiedź Piotra
dzięki Vesper za głos Jednak przede wszystkim ktoś musiałby zrobić avatar dla grupy 50x50 - a to musiałoby być chyba nie lada wyzwaniem, hehe No cóż. Na razie mamy tylko 4 głosy, więc czekamy na więcej
Ja zagłosowałem na TAK, a avatar to pestka
Szkoda tylko, że taki mały rozmiar musi być.
Mówcie co i jak z tym avkiem, a ja postaram się tym zająć
No i oczywiście jestem ZA. Głosowałem już wcześniej
właśnie o to mi cały czas chodzi Vesper Reklama i zabawa jednocześnie. Poza tym jakieś mało istotne posty moglibyśmy pisać typu: użytkownik x znalazł nowe filmy o BioShock'u 2. Oto link: xxx
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-01-09, 12:25
Zrobiłem avatar na deviantart, ale jeszcze chce popracować nad napisem bo mi sie nie podoba. Avatar jest w PNG powinien fajnie wyglądać na stronie LINK
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum