Wysłany: 2010-01-10, 21:22
Gigsav napisał/a:
Szynek: Kurczę, nawet nie wiesz jak bardzo chciałem tę czcionkę znaleźć. Nie jestem pewien, czy chodzi Ci o tę, o której myślę (taka, jaką jest zrobiony napis "BIOSHOCK" na logu 2K), ale czy mógłbyś podesłać do niej link? Oczywiście jeżeli takowy posiadasz
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-01-10, 22:25
U mnie też on występował. Mateusz812 wyśle Ci zaproszenie i będzie git.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
wybaczcie moi drodzy. Dopiero co ogarniam zarządzanie a już mnie to lekko wkur....wkurza bo mamy wiele ograniczeń jako darmowa grupa. Aby dołączyć do grupy muszę na razie wysyłać zaproszenia
Zapraszam wszystkich do rejestracji i udzielania się w grupie!
[ Dodano: 2010-03-06, 15:52 ]
przepraszam was za posta pod postem
Postanowiłem się zabrać za odświeżenie grupy Dodaje nowe zdjęcia, może jakieś artykuły się doda, konkursy zrobi. W każdym bądź razie, zapraszam do dołączania
Wysłany: 2011-02-07, 01:49
Hm, faktycznie od czasu mojej ostatniej wizyty sporo się tam zmieniło. Wzmiankę o istnieniu grupy dodaję do TEGO tematu. Mam nadzieję, że przyczyni się to do wzrostu jej popularności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum