Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-01-09, 21:58
Mnie się bardzo podoba praca Vesper, prosta i czytelna, idealnie pasuje na deviantart.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
ja z kolei obstawiałem za ostateczną pracą Gigsav'a, ale każdy może zamieszczać propozycje na logo Sasza - jakbyś przerobił tamto okrągłe logo na płaskie byłoby ok
Dorzucam następny obrazek TUTAJ
Podobny do tego Vespera i na pewno ktoś zarzuci mi plagiat, ale prawda jest taka, że to kolejny z tych "nieudanych" 50x50
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-01-09, 23:11
Hmmm to co teraz pokazał Gigsav wygląda bardziej jak button na strone, ale też bardzo fajne.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-01-10, 13:30
Pomysł utworzenia grupy mi się podoba i jeżeli mateusz812 jest gotów się nią zająć to ma moje "błogosławieństwo" Jednak uprzedzam, że będę się przyglądał temu co tam się dzieje
Co do loga grupy, to pozostawiam tą kwestię wam Ja tam jestem beztalencie artystyczne, raz na ruski rok uda mi się zrobić jakiś fajny element graficzny albo lay
dziękuję Piotrze ^^ jestem gotowy do zajmowania się nią dopóki mi się BS nie znudzi a że niedługo wychodzi BS2 no to przez dłuższy czas będę kierować Co do dodawania książki: musielibyśmy wszyscy piszący założyć konta i dodawać fragmenty, albo jedna osoba musiałaby to dodawać z linkami do naszych profili.
Jest jeszcze sprawa regulaminu: postaram się go napisać jak najszybciej.
Wysłany: 2010-01-10, 16:58
Pomysł generalnie bardzo mi się podoba ale po co ograniczać działalność jedynie do książki? IMO można by wrzucać na to konto także inne fanowskie twory (artwork'i, fanfiction etc.). Prace byłyby dostępne dla większej rzeszy ludzi, a nasz serwis miałby niezłą reklamę.
Co do avatar'a najbardziej przypadł mi do gustu ten:
Szynek - ale ja nie chcę ograniczać tylko do książki Z przyjemnością zobaczę zgłoszenie użytkownika, który chce dodać BioShock'owe zdjęcie do galerii grupy
Szynek: Kurczę, nawet nie wiesz jak bardzo chciałem tę czcionkę znaleźć. Nie jestem pewien, czy chodzi Ci o tę, o której myślę (taka, jaką jest zrobiony napis "BIOSHOCK" na logu 2K), ale czy mógłbyś podesłać do niej link? Oczywiście jeżeli takowy posiadasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum