Gra włącza się normalnie, wciskam "nowa gra", wybieram poziom, czekam chwile aż się załaduje, wtedy pojawia się zdanie "wciśnij spacje, aby kontynuować" wciskam spacje i gra się zawiesza. Można czekać nawet 20 minut i nic się nie dzieje. Trzeba zresetować komputer, bo nic innego nie idzie zrobić. Gra zawiesza się również, gdy wchodzę w menu-opcje "ustawienia rozgrywki" .
Dodam jeszcze, że inne osoby instalowały grę na swoich komputerach, z tej samej płyty, co ja i im wszystko działa. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, raczej to nie wina systemu, ponieważ sprawdzałam na stronie "can you run it?" czy mam odpowiednie wymagania do grania w ta grę i wszystko miałam znacznie powyżej minimum, a nawet powyżej rekomendowanych. Liczę, że ktoś tutaj pomoże kobiecie w opresji .
Na przyszłość proszę nie pisać nazw tematów WIELKIMI LITERAMI... //Szynek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum