Wysłany: 2009-05-06, 16:48 Gra się nie uruchamia po wgraniu patch'a
Witam, dzisiaj przyszedł pocztą długo oczekiwany Bioshock. Zainstalował się bez problem potem włączył się auto paczer, następnie spolszczenie i patch z strony cenegi
cenega_poland_BioshockPLv11 na koniec cd-key wszystko bez problemowo.... klikam na skrót gra się uruchamia pojawia sie znaczek:
i nic sie nie dzieje.... o co chodzi?! wcześniej miałem demo działało bez problemu za wyjątkiem EAX którego sie nie dało włączyć....jakieś rozwiązanie?
Odinstalowałem gre, usunąłem wszystko z Bioshocka co sie dało z dysk i zainstalowałem go odnowa bez patcha 1.1 i spolszczenia i...działa teraz tylko metodą prób i błędów muszę sprawdzić co powoduje nie uruchamianie sie gry patch czy spolszczenie....
edit
Po doinstalowaniu spolszczenia gra odpala ale już po instalacji patcha cenega_poland_BioshockPLv11 gra nie startuje....jakieś pomysły?
Próbowałem z paczować przed spolszczenia za pomocą któryś z paczów do wersji angielskiej:
v1.1 Patch - Worldwide Retail lub
v1.1 Patch - USK German and English
oba niby startują ale zatrzymują się na 0% i nic nie drgnie do przodu
[ Dodano: 2009-05-07, 17:45 ]
ściągnąłem wszystkie możliwe pacze nawet te do PG i kicha wersja 1.1 albo nie chce się zainstalować albo nie startuje, na angielskich forach znalazłem podobne problemy ale bez rozwiązanie (chyba mój angielski jest słaby)
http://forums.2kgames.com...ead.php?t=15882 http://www.gamingnewslink...wont-start-etc/ post 27
I pytanie czy dożo tracę...chodzi mi o porównanie wersji 1,0 a 1,1?
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-05-07, 18:23
Tracisz jeden plazmid i 3 albo 2 toniki, no i poprawia pare błędów, a co do tego że gra nie działa, to jeśli możesz usuń Viste i zainstaluje XP, na nim lepiej działa.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum