Wysłany: 2010-05-05, 11:31 Gra otwiera sie w oknie
witam.
mam problem, po zainstalowaniu gry (bioshock2), ta otwiera mi sie w oknie. zainstalowana została łata ale nic sie nie zmieniło... da sie cos z tym zrobic?
proponuję zainstalować najnowsze sterowniki do akceleratora grafiki. Pobrać (i koniecznie zainstalować) najnowsze biblioteki DirectX.przeskanować system na obecność virusów. Zdefragmentować dyski.(dyskietki można pominąć.).
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wysłany: 2010-05-05, 17:48
Tak jak piszą koledzy wyżej, musisz znaleźć odpowiednią opcję w ustawieniach gry i ją wyłączyć.
Cytat:
proponuję zainstalować najnowsze sterowniki do akceleratora grafiki. Pobrać (i koniecznie zainstalować) najnowsze biblioteki DirectX.przeskanować system na obecność virusów. Zdefragmentować dyski.(dyskietki można pominąć.).
Czyżby kolejna prowokacja?
Po co tyle? Wystarczy wejść w opcje i wyłączyć grę w oknie...
_________________ King or beggar what's the diffrence?! One dh'oine less!
właśnie mam podobny problem, tyle że wyniknął on gdzieś ze 2 miesiące po instalacji. Tzn. wcześniej wszystko działało dobrze a od wczoraj jakoś gra otwiera się w oknie i nie mogę tego zmienić, tzn. w opcjach jest, zeby otwierała się z maksymalizacją, a nie w oknie...
Soldi
AHA. OT JEST PROBLEM Z PIERWSZĄ CZĘŚCIĄ bsA? pliknij opcje maksymalizacji/trybu okienkowego. zaakceptuj, kliknij odwrotną opcyję.(Pana Tadzia przerabiamy)
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Soldi
Wysłany: 2010-05-16, 20:39
mardigras, czasami dobrze jest użyc głowy, w końcu po coś jest. Nie możesz ciagle liczyć na innych. Czasami warto zaryzykować.
hmm chyba się nie zrozumieliśmy panowie. Gra otwierała się w oknie, mimo że we wszystkich opcjach ustawiona była maksymalizacja: w grze jak i przy ikonie. System się popsuł po prostu, bo przy innych grach był ten sam problem. Pomógł format
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum