Mam problem z Bioshockiem 2. Kiedy uruchamiam grę pojawia się pasek z logiem BS a następnie zmaksymalizowane okno, które dosłownie po ułamku sekundy znika... Co ciekawe podczas ponownej próby odpalenia po zniknięciu okna pojawia się znany i (nie)lubiany komunikat: "Wystąpił problem z aplikacją bla bla bla... przepraszamy za kłopoty", a podczas następnych prób standardowy raport o błędach. Usunięcie i zainstalowanie od nowa niestety nie pomogło. Dodam, że gra została zakupiona dzisiaj i z początku działała. Problem pojawił się po zabawie z rozdzielczością w ustawieniach karty (miałem problem z pikselozą).
Czy ktoś wie na czym polega problem i potrafi go rozwiązać?
Udało mi się znaleźć rozwiązanie. Okazało się, że przy zmianie rozdzielczości przestawiły mi się ustawienia związane z głębią kolorów. Przepraszam za kłopot... Temat można zamknąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum