Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-07-02, 21:45
Ja zgłaszam siebie, nie nie żartuje najlepiej niech to bedzie Gangsta sporo pisze ma dużo piw ale drugim moderem moge być ja spójrzcie na moje stare konto iole tam miałem postów i teraz jeszcze te posty ilość piw ilośc tematów i w ogóle zacząłem już pisać solucje i nie długo skończe. PZDRO
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-07-03, 00:05
No chociaż jeden mnie docenił a właśnie czemu nikt nie odpowiada na pytania?????? no ale nie ważne przydaliby sie moderatorzy jestem za gangstą i za mną no to jeszcze jeden kandydat albo najlepiej 2 i zrobimy wybory na dwóch moderatorów. POZDRO
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-07-03, 22:16
Przydadzą sie modderzy wtexy admini mieli by więcej czasu dzieki czemu strona byłaby jeszcze lepsza a ile jest nie usuniętych tematów albo zamkniętych i nie usuniętych, ile jest debilnych postów które sa nikomu nie potrzebne i tak dalej i tak dalej moim zdaniem przyda się dwóch moddów. POZDRO
Wysłany: 2008-07-03, 22:54
Wizzy napisał/a:
Sasza czy ilość postów znaczy jakim jestes uzytkownikiem? Chyba raczej nie bo z tego co widać zostałes już zbanowany za ostrzezenia ^^
Po pierwsze, Sasza ma nie tylko dużo postów ale i dużo piw, a poza tym zna dosyć dobrze BS-a (patrz "Quiz Bioshock"). Po drugie został on zbanowany bez ostrzeżenia za jedno (w mojej ocenie) małe przewinienie.
Ostatnio zmieniony przez Szynek 2008-07-06, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-07-03, 22:58
Widze ze ludzie mnie lubią wreszcie jestem kochany aż sie wzruszyłem a tak w ogóe Wizzy to czy ja mówie coś o postach ja mówie że ja i Gangsta sie znamy na BSie oczywiście nie wywyzsam siebie czy też Gangste, ja teraz nie nabijam postów na byle jakich tematach a zabnowany byłem bo nie usunąłm reklamy mojego forum mój błąd i za to przepraszam, ale jak mnie nie chcecie na moddera to wedle mnie nie musze nim być po prostu byłem pewien że sie w miare nadaje, jeśli kogoś w ten sposób uraziłem to przepraszam. POZDRO
Wysłany: 2008-07-05, 23:46
No kurcze głosujcie bo jak na razie sa tylko 4 głosy (widać kto głosował na kogog ). A i prosił bym administratorów aby zaionteresowali się propozycja Gangsty, bo nie tylko dla niego to jest ważne ale też dla innych użytkowników. POZDRO
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-06, 20:12
Po pierwsze, nie ten dział (przecież to nie jest offtopic, tylko sprawy forum, prawda?)... po drugie już był taki temat, i po raz kolejny informuję, że nie planujemy naborów do moderacji, jeśli takowy pomysł zrodzi się w naszych głowach to odpowiednie osoby otrzymają od nas "powołanie" i z całą pewnością zakładanie kilku krotnie topiców na ten temat naszego zdania nie zmieni. Zamykam temat.
Następna osoba która założy temat o naborze do moderacji otrzyma ostrzeżenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum