Cześć pewnie męczą już was pytania dotyczące GFW ale przeszukałem już sporą część googli i pomyślałem że może tu mi pomogą otóż co może wydawać się bardzo dziwne nie mam neta a chciałem zagrać w bioshocka 2 ponieważ pierwsza część bardzo mi się spodobała, pożyczyłem od kolegi grę i oczywiście wyskoczył problem z GFW, przeczytałem mnóstwo poradników, FAQ itp. itd. i niestety nie mogę założyć konta offline. Wyczytałem że na nowej wersji GFW nie da się takiego konta założyć, że ta opcja była dostępna tylko w starszej wersji oprogramowania. I teraz mam pytanie czy da się jakoś może GFW zdegradować do niższej wersji czy muszę założyć internet żeby sobie pograć??
dzięki wielkie po prostu nie zauważyłem tej linijki podkreślonej "załóż profil lokalny" i cały czas szukałem opcji "załóż konto offline" czy coś w tym stylu sorki za fatygę i dzięki za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum