Po teatrze się szwędałem. Miałem wtedy kryzys amunicji (a raczej wogóle jej nie miałem) i nie wiedziałem, że na Plac Apolla trzeba przejść przez tunel, w którym zabijaliśmy pierwszego ucznia Cohena.
_________________ "Is a man not entitled to the sweat of his brow? No. Sais the man in Washington. It is entitled to the poor. No. Sais the man in Vatican. It entitles to the God. No. Sais the man in Moscow. It is entitled to everyone."
Andrew Ryan
Wysłany: 2008-01-19, 23:17
Hmmmm....
Ja to nigdzie nie "przystanąłem"...
Wszystko mi jakoś płynnie szło.
Ale najwięcej to się trudziłem z wszystkimi kamerami.
Zmora. Jak dla mnie to najbardziej upierdliwi przeciwnicy... xD
_________________ "Fly little mole! Fly to the sky!" - Cohen
"Would you kindly... What a powerful phrase." - Andrew Ryan
"Andrew Ryan - a bloody king of Rapture" - Atlas
Wysłany: 2008-01-20, 12:25
Ja to czekałem, aż się odwrócą, i sprintem podbiegałem POD nią i magiczny przycisk "v" i chwila trudu i z najgorszego wroga staje się dobrym kumplem....
Dobra, dobra, bo już się tu temat zmienia na to jak kto z kamerami sobie radził, nie odbiegamy od tematu! Następna osoba, która w tym temacie napiszę posta tylko o tym jak "zwalczała" kamery dostanie ostrzeżenie!/// PiotrW
JA najłużej siedziałem w arkadi jak trzebabyło zebrać jakąśtam substancje z wnętrza uli bo nie wiedziałem że to można szybko zabrać i uciekać tylko próbowałem walczyć ze splicerami i ginąłem.
Wysłany: 2008-01-21, 17:10
Hehehe...
No, tak...
Też tam się troche męczyłem, ale nawet szybko pojąłem o co biega... XD
Ale jak mi to przypomniałeś, to chyba tam właśnie najdłużej stałem.
A drugi moment z którym też trochę sie męczyłem to jak trzeba się zmienić w Big Daddego to troche mi zajęło szukanie maszynki do zmiany głosu czy tam feromonów już nie pamiętam.
Wysłany: 2008-03-07, 08:56
Ja stałem najdłużej w pawilonie medycznym, bo nie wiedziałem, że za pomocą spopielenia można rozwalić kupę lodu tarasującą przejście. Potem już nigdzie, bo wystarczyło tylko uważnie słuchać wiadomości.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-07-06, 13:30
A ja Cie przebije ja najdłużej to stałem na rejestracji internetowaej chyba każdy słyszał o mim necie (aż cud że pisze tego posta) z dwie godziny ściągałem to gówno ale całe szczęscie że mnie ani razu net nie rozłaczył. POZDOR
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 22 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-07-06, 21:40
Ja sie dlugo szwedalem po olimpie. Cholera nie moglem pieprzonego kodu znalezc do tej windy Pamietam jak akurat tam bylem lazilem po tym placy z godzine ,pozniej mialem formata i savy sie poszly je**c ,a jak znowu tam dosedlem to znowu lazilem z pol godziny... A wystarczylo wiadomosci uwarznie slyuchac heh
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum