Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2010-01-12, 21:08
Super pomysł z tą kamerą. Będzie wypas gierka jakich mało. Już się nie moge doczekać.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Kolejny trailer ;p krótki bo krótki ale smaka robi ;]
http://www.youtube.com/wa...player_embedded
A szanowni Panowie redaktorzy zamiast napisać o nowych filmikach, zwiastunach w newsach to wolą siedzieć na forum i pisać debilstwa, wstawiać warny, kasować posty moje jak i swoje.
Wstyd ;>
Lepiej zerknij na stronę główną. A tak po za tym, pamiętaj, że BioShock City to nasze hobby, a nie praca i niestety nie możemy go stawiać na pierwszym miejscu przed innymi obowiązkami. /// PiotrW
A oto kolejny GAMEPLAY
Jestem po prostu oszołomiony. Zapowiada się tak świetna, ciekawa i NAWET oskryptowana gra, że śmiało można lecieć po pre-ordera.
Ech, aż trudno wyrazić mi uciechę słowami, więc pozostawiam Was sam na sam z filmem.
Każdy kolejny materiał dotyczący kontynuacji BioShock'a sprawia, że z coraz większą niecierpliwością wyczekuję premiery "dwójki".
Czuję, że nie będę mógł oderwać się od tej gry
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-01-14, 18:23
Osobiście już dawno temu przestałem oglądać filmiki oraz czytać materiały które mogą zdradzić mi chociaż trochę smaczków/fabuły z BS2 Do premiery tak nie wiele zostało, że wolę to wszystko sam odkrywać, wytrzymam
Ludzie z Gry-Online potrafią stworzyć takie filmiki przedstawiające gameplay, oraz potrafią napisać takie teksty, że nie zepsują one nam przyjemności czerpanej z rozgrywki.
Tak BTW: Bardzo cenię Gry-Online.pl za całokształt działalności. Jedyne, co mi nie pasuje na ich stronie to społeczność, którą stanowią w znacznej części dzieciaki, które, nie mając co zrobić z pieniędzmi kupują abonament premium.
WOW! będzie można upgrade'ować Drilla!
Splicerzy już mogą sie bać.^^
a jeszcze przypomnę że każda broń ma 3 ulepszenia. Gdy wykonamy dwa, to odblokujemy 3 upgrade
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum