Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-05-25, 15:47
Odorbine zmieniłem twój post bo źle napisałeś gaDżety, a co do tematu to ja mam kubek (zrobiony na zamówienie) z BioShocka i plakat, teraz planuje zdobyć figurke i inne plakaty a co do tych gadżetówm to zajebiaszczo ta laleczka BigD wyglada.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
_________________ Nie jesteś samochodem, którym jeździsz, nie jesteś zawartością swojego portfela.
Jesteś rozśpiewanym, roztańczonym pyłem tego świata.
Jesteś toksycznym produktem ubocznym boskiego procesu tworzenia
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 23 Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 9 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2009-05-28, 14:18
DarkMaster napisał/a:
Co wy na pomysł abym stworzył tą lalkę BigDaddy'iego z trailera dwójki i tą skrzykawkę siostrzyczek?
jedziesz z koksem
_________________ Nie jesteś samochodem, którym jeździsz, nie jesteś zawartością swojego portfela.
Jesteś rozśpiewanym, roztańczonym pyłem tego świata.
Jesteś toksycznym produktem ubocznym boskiego procesu tworzenia
łał niezłe oczy z pinezek, niby proste ale jednak. Spróbuje se taką zrobić, bo mam kilka piłek do bejsbola, pinezki chyba każdy ma, druciki się w szafie od taty znajdą recepturki są, wiertło ze skrzywianego drutu i główki spławika wędkarskiego, a reszte (nogi butla na plecach) to się wykombinuje!
_________________ Każdy kto lubi Bioshocka jest moim ziomkiem
Jak na mój gust to wiertło jest zrobione z korkociągu i naparstka a butle na plecach można zrobić z tych najgrubszych baterii,gwoździa i kapsla zauważyłem jeszcze że tułów jest po prostu zabrany od takiej taniej lalki noworodka a nogi to się jakiemuś pluszakowi ukradnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum