Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-10-05, 23:02
Upieczmy takiego. Tzn i tak nikt tego nie zrobi tak jak było z tą laleczką no ale staram się zmotywywać.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-12-03, 21:50
Aż nie chce sie wierzyć że to ty zrobiłeś.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-12-04, 20:19
Wiesz BOUNCER nie podpada mi to pod gadżet, który chciałbym mieć
A poza tym chciałbym powiedzieć jeden z miusów tego "gadźetu" - cała wieżyczka jest zrobiona z jednego koloru , więc nie za bardzo wiem czy to wieżyczka, czy to słoń na krześle
Wiesz co?To rani moje uczucia!To że nigdy nie wychodzę z domu i nie mam kolegów ani przyjaciół a całe dnie spędzam przy komputerze nie znaczy od razy że nie mam życia.Chociaż w sumie to znaczy.
Ale koniec offtop'u.
Wiesz BOUNCER nie podpada mi to pod gadżet, który chciałbym mieć
A poza tym chciałbym powiedzieć jeden z miusów tego "gadźetu" - cała wieżyczka jest zrobiona z jednego koloru , więc nie za bardzo wiem czy to wieżyczka, czy to słoń na krześle
Dobrze Vesper już nie będę tego wrzucał zrobiłem kamerę ale jak się wam nie podoba , umiesz coś innego niż tylko krytykować?
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
Wysłany: 2009-12-05, 23:09
Vesper po prostu wyraził swoje zdanie na temat tej wieżyczki. Mi się ona bardzo podoba, jak sam stwierdziłem "Aż nie chce sie wierzyć że to ty zrobiłeś.". Po prostu jakby była bardziej kolorowa to by wyglądała o wiele lepiej. Nie można się odrazu obrażać . A co do kamery to dawaj ją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum