BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Frustrat Zone/Cenega
Autor Wiadomość
J.Galt 

Piwa: 2/8
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-01-04, 17:44   Frustrat Zone/Cenega

tutaj możemy sie wyżalić na cenedze.
Mnie wydupcyli na Kane and Lynch dead man.
Kupiłem dzisiaj za 29.99zł w "kolekcji klasyki" tę gre. Na sam koniec instalacji-kiedy pasek postępu był już cały zielony- wyskoczył mi error że "source file not found" i brakuje pliku który jest identyczny jak mam, ale brakuje na końcu "(...)e06acd.manifest." i z tego powodu nie można zainstalować gry. 6 stycznia pójdę zareklamować ten szit. A jak druga płyta nie będzie działać to niestety nikt nie zarobi- nawet twórcy którym te pieniądze się należą ( Oprócz elektrowni, która zarobi na moim działającym w nocy kompie- który będzie ściągał Kane and Lynch DM z Sieci)
A ty Sasza nawet nie próbuj tego kasować. Taka jest prawda, nikt nie będzie nerwów i czasu tracił żeby kupić coś, skoro może mieć to za darmo. Ale o piractwie kiedy indziej/kiedy będę miał internet

Ro-Bhaal 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-01-04, 17:51   

No nie żartuj sobie. To, że gra Ci nie działa nie jest winą Cenegi. Możliwe, że płyta uszkodziła się podczas transportu, nie pomyślałeś o tym?
A tak poza tym 30 złotych to chyba nie jest tak wielka kwota, żeby stwierdzić, że ani twórcy, ani wydawcy nie zarobią na Tobie, bo Ty już nie masz zamiaru kupić tej gry.
Postaw piwo autorowi tego posta

J.Galt 

Piwa: 2/8
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-01-04, 18:38   

podczas transportu nie. płyta jest w idealnym stanie. Partacze nie potrafią nawet wypalać płyt. Jak napisałem- jest plik taki jakiego nie ma. Tyle że w tym pliku brakuje końcówki nazwy, i najpewniej dlatego instalator go nie widzi. I jak tu sie nie Sfrustrować...

[ Dodano: 2010-01-14, 19:14 ]
dobra. płyte oddałem a do kasy za nią dorzuciłem 5 zł i kupiłem rzeźnika drzew, Więc już jakby jest mi to obojętne.

Odpowiedz do tematu