Wysłany: 2010-02-15, 17:22 Forumowe rozgrywki (PC)
Sądzę, że na forum jest już dużo osób, które od pewnego czasu grają w tryb multiplayer BioShock 2 i dobrze się już z nim zaznajomiły. Do czego dążę, wyciągając takie stwierdzenia?
Uważam, że warto byłoby rozpocząć wspólne granie. Chyba wielu forumowiczów chętnie zagrałoby z ludźmi poznanymi na tej stronie, prawda?
Co sądzicie o tym pomyśle?
_________________ "Skąd bierze sie wielkość żołnierza - z umysłu czy z serca?" - Matthew Baker
Wczoraj rozegraliśmy pierwszy wspólny mecz w multi. Muszę przyznać, że grało się naprawdę bardzo przyjemnie.
Było nas bodajże sześciu: Ja, Sasza, Mateusz812, Gigsav, zabaWpancerzu (nie ma go na forum) oraz patyczak a.k.a. Ecko (on również się tutaj nie udziela). Zagraliśmy parę rund w Civil War oraz Capture The Sister. Grało się naprawdę znakomicie, z chęcią bym to powtórzył
_________________ "Skąd bierze sie wielkość żołnierza - z umysłu czy z serca?" - Matthew Baker
A kto jeszcze zastanawia się nad kupnem Bioshocka 2, niech obejrzy filmik z tejże właśnie rozgrywki. Film mojej produkcji (coby mnie łatwiej było na GfWL znaleźć )
http://www.youtube.com/watch?v=Dkiju_N8DXo
Oczywiście raz jeszcze podziękowania dla wszystkich graczy
pozdrawiam,
Gigsav
PS Zwróćcie uwagę na komentarze pojawiające się w chat'cie
Zaniedługo dołącze do multi, tylko kompa trochę ogarnę z śmieci itp.
Filmik się nawet fajnie prezentuje - tylko mnie martwią te różnice lvl. kiedy dołącze do gry z pistolem
Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1063 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-18, 21:18
Luźno stary z levelem, ja miałem pierwszy grałem z wiarą która miała sporo wyższy a itak byłem pierwszy w rankingu serwa.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
właśnie Poza tym zawsze znajdziesz wsparcie wśród nas Trzeba sobie pomagać Oczywiście mam na myśli pomaganie mnie, bo gram koszmarnie xD 31 lev a wszyscy mnie rozwalają XD
Na początku gra faktycznie nie jest łatwa. Szybko jednak awansujesz wyżej i odblokowujesz nowe bronie, plazmidy, toniki.
Poza tym zdarza się, że w deathmatch'u wygrywa osoba będąca np. na 9 poziomie nawet, jeżeli gra z osobami mającymi wyższy poziom.
Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1063 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-19, 17:05
Dzisiaj meczyk drodzy panowie i panie. Zapraszam do gry ok 20:00 czasu Polskiego. Po prostu włączcie BS2 Multi i poszukajcie na GFWL Sir Robhaal'a albo mnie (mój nick w GFWL to Saszabigd a na Xfire Sasza222)
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum