już za niecałe 2 miesiące będziemy mogli rozwalać się w miejscach które będzie zwiedzał Jack. W związku z tym planuję ustalenie składu forumowego teamu BSa 2, oraz innych szczegółów takich jak; nazwa czy tag
To wszystko oczywiście po zgodzeniu się założycieli forum na powstanie teamu pod ich patronatem.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-01-06, 18:13
Jeszcze za wcześnie o tym myśleć moim zdaniem. Większość z nas zapewne rzuci się wpierw na tryb single (przynajmniej ja), o temie możemy pomyśleć później, ale niech inny użytkownicy zadecydują.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Sasza ma rację.
Pierw single i ogarnięcie multi. Z mojego doświadczenia w grach właśnie sieciowych ( TF2) wiem, że na rozkręcenie jakiegoś timu potrzeba mocnego ogarnięcia gry.
Oczywiście sam team sam w sobie to pomysł dobry. Zresztą trzeba będzie poczekać, aby zorientować się, czy wytworzy się jakakolwiek scena klanowa wokół multi BS2.
EDIT: a zresztą jak ty chciałeś skład ustalać, skoro nie wiesz kto jak ogarnia w multi?
no i każdy ma inny styl gry ja po 1: gram jak noob, hehe. Za duzo strategii, a za malo strzelanek. Cel więc jest jaki jest. Po 2: Stawiam na grę zespołową, a ktoś inny może akurat chcieć grać sam.
Chociaż jakąś tam grupkę stworzyć zawsze można Taka wspólna, polska mobilizacja...
e ktoś z PL sie znajdzie, tak jak przez przypadek znalazłem polaków we święta na Call Of Duty Modern Warfare 2
Btw. Mi się gra lepiej na padzie niż na myszce I tak w większości "lobby" mam pierwsze miejsca ;p ( nie chwaląc się xD )(Mam kilka dowodów dla niedowiarków jak coś : D)
Wysłany: 2010-01-06, 22:13
Zmierz sie kiedyś z PCtowcem, pad vs. mysz+klawiatura, zobaczymy kto wygra? Ja nie ogarniam jak można grać w FPSy i RTSy na padzie.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Kurczę, ludzie, gdzie wam tak spieszno. Jeszcze gra nie wyszła, jeszcze nie przeszliście singla a wy już mówicie o serwerze -.-
Co do ilości osób - zależy, przeważnie poważniejsze gry klanowe gra się 6on6, albo 5on5
Wysłany: 2010-01-07, 17:48
Tryb multi w BSie ma być na max 16 osób (albo po 16 w każdej drużynie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum