Może ustalimy stałe teamy? Może zróbmy tak: Utwórzmy np.:ankietę , w której forumowicze wybieraliby drużyne. Jeśli byłoby ponad możliwą ilość forumowiczy w 2 drużynach (za dużo graczy na serwerze) zrobi się 3 drużynę(będzie można grać na zmiane). Kapitanami składów zostaliby moderatorzy (ktoś wysoki rangą).
_________________ "Father...and I need you to guide me"
stałe teamy nie są dobrym pomysłem jak dla mnie Co będzie jak np. będą tylko 2 osoby w drużynie Atlasa, bo reszta nie mogła przyjść? A czemu niby kapitanami składów mieliby być moderatorzy? Jak dla mnie kapitanem powinien zostać ktoś kto potrafi myśleć - strateg. Chociaż to wszystko zależy od trybu gry. Dla mnie kapitan powinien się zmieniać na określone tryby.
Zastanawiam się tylko, czy składy losowalibyśmy na stałe, czy do każdego osobnego meczu?
Poza tym, z organizacją dzisiejszej rozgrywki proponuję się przenieść do Forumowych Rozgrywek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum