Witam, jestem nowy na forum ale chcę zdać relację z pierwszej sesji BS2, a więc od czego by tu zacząć....? O dziwo grafika nie poprawiła się zbytnio, dodano oczywiście różne ulepszenia tj. dynamiczne cieniowanie czy bardziej zaawansowana i dokładniejsza fizyka ale wiele się nie zmieniło, muzyka tak jak w pierwszym BS isty majstersztyk klimatyczna pomagająca wczuć się w klimat, sposób gry Big Daddy został dobrze i w miarę wygodnie rozłożony na pada (posiadam wersje na Xbox 360) jednak do kilku zmian trzeba się przyzwyczaić:) Fabuła i klimat który był tak ważny w pierwszej części gry jest jeszcze lepszy i mroczniejszy, atmosferę w upadłym Rapture można kroić nożem:) Mógłbym się rospisywać o innych rzeczach jak broń, przeciwnicy jednak nie chce psuć wam przyjemności z odkrywania tajemnic Rapture:) Gra ma u mnie 9,5/10 była by dyszka gdyby grafika poszła trochę do przodu:)Pozdro
niestety, ale koncepcja My vs. Others nie wypala ponieważ kiedy jest nas więcej niż 5, zostajemy rozesłani do innych drużyn. Jedyną opcją wtedy jest prywatny mecz.
Granie na publicach w "My vs Inni" nie jest wg. mnie dobrym pomysłem. Jeżeli miałby już powstać jakiś team/klan/whatever powinniśmy grać na prywatnych serwerach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum