Sasza - po kiego nazwa, skoro na filmikach nie zauważyłem nazwy. Jedynie Atlas Team, gdyż według bioshock.wikia.com jest napisane że możemy wybrać - Andrew Ryan czy Atlas.
Więc raczej porozmawiajmy o tym dla kogo mielibyśmy walczyć Dla Ryana czy Atlasa.
Chyba że tak bardzo chcecie tę nazwę...
ekhem... myślałem że twórcy jakoś rozwiną tryb multiplayer- a tu nagle rzal.pl
mam chociaż nadzieję że BS3 będzie miał tryb multi na poziomie single playera.
Skoro nie można będzie wybrać nawet nazwy drużyny, to rzeczywiście lepiej poczekać aż gra się ukaże na naszych ekranach.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Sasza - po kiego nazwa, skoro na filmikach nie zauważyłem nazwy. Jedynie Atlas Team, gdyż według bioshock.wikia.com jest napisane że możemy wybrać - Andrew Ryan czy Atlas.
Więc raczej porozmawiajmy o tym dla kogo mielibyśmy walczyć Dla Ryana czy Atlasa.
Chyba że tak bardzo chcecie tę nazwę...
Ejj kolego wybacz, ale załamujesz mnie.
Czy ty jesteś nowicjuszem w FPS multiplayerowych?
Co z tego, że do wyboru będzie strona Atlasa, albo Ryana, hę?
Jeśli chcemy załozyć klan, tak, klan, to trzeba pomyśleć o jego nazwie.
Dam ci prosty przykład: Team Fortress 2
Tam też masz teoretycznie dwie drużyny: RED i BLU ( nie, to nie tylko oznacza kolory).
Pomyśl sobie, ile takich klanów, nazwanych RED i BLU istniałoby, nie mówiąc o tym, że na klanówkach jest zasada kto pierwszy wejdzie do BLU/RED ten lepszy.
KAŻDY klan ma jakąś nazwę, jak naprzykład The Progresiv, STER, i takie tam.
A pojedynki klanowe mogąbyć równie dobrze 6x6, 5x5, czy 7x7.
Ostatnio zmieniony przez creep 2010-02-06, 16:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-02-06, 19:55
Vesper napisał/a:
Może założyć nowy temat w którym, będziemy ustalać nazwę grupy i inne sprawy Team`u ?? a może Piotr założy albo Szynek
IMO jak na razie bez sensu zakładać kilka tematów dotyczących multiplayer'a, skoro jeszcze gry na oczy nie widzieliśmy. Trzeba poczekać, i zobaczyć, czy tryb będzie na tyle dobry, aby w ogóle na jego temat dyskutować. No, a jeśli okaże się tak rewolucyjny, jak zapowiadają jego twórcy, być może doczeka się on własnego działu na forum.
Aha, i proszę na przyszłość nie sugerować mi żebym zakładał taki a nie inny temat, przecież możecie to robić sami (najwyżej później go zamknę albo skasuję ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum