BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Szynek
2009-10-14, 13:26
[Fort Frolic] Problem ze znalezieniem Silas'a Cobb'a
Autor Wiadomość
Wizzy 

Piwa: 8/4
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2007-12-03, 20:13   [Fort Frolic] Problem ze znalezieniem Silas'a Cobb'a

Mam taki problem mam za zadanie sfotografować jakichś gości i umieścić ich na takich tabliczkach. wiecie o co mi chodzi. zamieszczam obrazek bo nie wiem gdzie tego jednego znaleźć...jak ktos bedzie wiedział to nawet moze mi w paincie zaznaczyc w jakim miejscu on sie znajduje ;) na dole macie opis tego faceta xD
TU OBRAZEK
Postaw piwo autorowi tego posta

PiotrW 

Piwa: 17/8
Wysłany: 2007-12-03, 20:46   

Na screenie nie widać całej mapy, ale z tego co pamiętam był gdzieś w pomieszczeniu które jest prawym dolnym rogu mapy. Myślę, że tam powinieneś sprawdzić.

Wizzy 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2007-12-03, 21:16   

O sry zapomniałem dać all mapy xD tutaj wrzucam możesz jak cos zaznaczyc mi w paincie na czerwono mniej więcej to miejsce w którym on by sie mógł znajdować xD

Screen

[ Dodano: 2007-12-04, 15:27 ]
Plzz pomóżcie

LoCker 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2007-12-04, 15:55   

Radził bym Ci zajrzeć do niespenetrowanego przez Ciebie pokoju koło Pharaoh's Fortune ;-) Jeżeli to miejsce o którym mówie, to kiedy tam dojdziesz, nad Twoją głową powinien podświetlić się neon "Rapture Records". Dalej oczywiście musisz wejść do pomieszczenia i zeskoczyć na dół (ale najpierw zbierz nagranie, które znajduje się na ladzie po lewej od wejścia). Zobaczysz typka, który siedzi na krześle. Gdy zbliżysz się do niego, zapewne usłyszysz 'bip bip bip' czy cos w ten deseń. To bomba. Kiedy wybuchnie zobaczysz w górej części pokoju Swój cel, jednak narazie nie możesz go zabić. Kawałek sufitu zacznie się palic i gdy odpadnią kafelki, z dziury zaczną wyskakiwać genofagi. (płoną więc nie są trudni do pokonania) Kiedy już ukręcisz im łeb, w lewym dolnym rogu pokoju zobaczysz szyb. Wywal kratke łomem i ruszaj przez szyb. Kiedy z niego wyjdziesz, i podejdziesz do drzwi zobaczysz gościa którego muszisz zabić. Nie jest to trudne jeżeli zastosujesz połączenie spopielenie+kusza ;-) i już. Jest jeszcze inna możliwość: mianowicie spodkasz go w zamarźniętym tunelu (jeżeli to ten gość o którym mówie :mrgreen: )
Tak czy inaczej za pomocą mapy spenetruj pokoje w których jeszcze nie byłeś, w górnym attrium. ;-)

Jest też możliwość, źe w pecetowej wersji to wygląda nieco inaczej (ja gram na xklocku)

28.05.2008 <-- Metallica, Stadion Śląski, Chorzów.. będe tam :-D A Ty?

Wizzy 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2007-12-04, 15:58   

ok dzieki xD zobacze

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi