Wysłany: 2007-10-22, 15:40 [For Frolic] Problem z przejściem przez szklane drzwi
Siema. Jestem w fort frolic mam sie udac do Fleet Hall udałem sie tam, w srodku byly jeszcze jedne szklane dzwi, które niewiem jak otworzyc. Weszłem na góre koles cos pogadal za kratami ale mimo to w obiekcjach nic sie niezmienilo strzalka dalej pokazuje na te szklane dzwi na dole. Biegałem po calym forcie zabilem wszystko co sie rusza wszystkiemu zywemu i martwemu zrobilem zdjecia i dalej niewiem jak otworzyc te drzwi. Do posejdon tez niewiem jak wejsc.
Wysłany: 2007-12-24, 00:03
wiem o których drzwiach mówisz ale chyba ci nie pomogę bo już zapomniałem ten etap ale spróbuj połaźić trochę po planszy bo ja pamiętam że długo to przechodziłem właściwie to miałem ten sam problem grałem jakieś półtorej godziny pozabijałem wszystko nawet w końcu próbowałem zabić własne myśli i jak podszedłem tam to się po prostu otworzyły wiem że musisz tam zabić kilku kolesi których ten gość ci każe zabić.
Powodzenia!!!
ps. A jak sobie nie poradzisz to mi prześlij save'a to chętnie przejdę.
Wybaczcie za odkopanie tematu, ale mam dokładnie ten sam problem, co założyciel tematu. Biegałem po całym poziomie i już naprawde nie mam pojecia jak przejść dalej.
Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1063 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-01-02, 00:24
Problem rozwiązany, zamykam.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum