BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
[FAQ] Patch'owanie
Autor Wiadomość
shadyfan 

Wysłany: 2012-01-27, 16:14   

Szukałem, do edycji Kolekcja Klasyki nie ma niestety. A chciałbym spolszczenie żaby fabułę poznać.
Postaw piwo autorowi tego posta

kamil950 

Wysłany: 2012-01-27, 19:21   

shadyfan napisał/a:
Szukałem, do edycji Kolekcja Klasyki nie ma niestety. A chciałbym spolszczenie żaby fabułę poznać.

Może wyślij do użytkownika, który udostępniał prywatną wiadomość? Wtedy chyba powinno mu przyjść powiadomienie na e-mail.

Tymoteusz 

Wysłany: 2012-03-05, 07:07   

Witam, mam wersje "swiatowa" Bioshocka 1.1 i potrzebuje polonizacji o ktorej slyszalem ze tutejszy uzytkownik Misza 140 przerobil go i nie ma jakiegos bledu. BARDZO PROSZE o namiary na te wlasnie polonizacje, gdyz po raz pierwszy pogralem w te gre chwile i mam wrazenie ze jest to gra IDEAL.

Sasza 

Piwa: 29/15
Wysłany: 2012-03-05, 09:16   

Witam. Zajrzyj pod TEN LINK
Mam nadzieje że to pomoże.

Tymoteusz 

Wysłany: 2012-03-05, 10:38   

W linku ktory podales widze tylko patche 1.1 do angielskiej wersji gry, patche 1.1 do juz spolonizowanej wersji gry, oraz polonizacje do dema Bioshock. Nigdzie nie widze polonizacji do penej wersji gry.

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2012-03-05, 11:09   

To akurat moja wina, zapomniałem odświeżyć linki w nazwie tematu p tym, jak Megaupload został zamknięty. Postaram się to zrobić dziś w nocy. Znacie może jakiś solidny i DARMOWY serwis upload'owy? Nie musi mieć wysokich transferów (w końcu te patch'e jakieś ogromne nie są), chodzi o to, aby pliki nie były kasowane po X dniach/pobraniach.

kamil950 

Wysłany: 2012-03-05, 23:28   

Szynek napisał/a:
To akurat moja wina, zapomniałem odświeżyć linki w nazwie tematu p tym, jak Megaupload został zamknięty. Postaram się to zrobić dziś w nocy. Znacie może jakiś solidny i DARMOWY serwis upload'owy? Nie musi mieć wysokich transferów (w końcu te patch'e jakieś ogromne nie są), chodzi o to, aby pliki nie były kasowane po X dniach/pobraniach.

Znalazłem http://www.wrzuc.to/ - "Maksymalny rozmiar pliku to: 800 MB (1,5 GB dla użytkowników), pliki sa trzymane wiecznie".

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2012-03-06, 12:41   

Temat odświeżony. Mam nadzieję, że nic nie namieszałem, a mój autorski "zapis" okaże się być zrozumiały nie tylko dla mnie ;)

kamil950, niestety serwis który podałeś, choć w teorii bardzo dobry, 3 razy z rzędu wysypał się w trakcie wrzucania pliku ~20mb. Zrezygnowałem z niego na razie na rzecz Uploading.com ale w przyszłości postaram się zamieścić wszystko jeszcze raz w kilku innych tego typu stronach.

kamil950 

Wysłany: 2012-03-06, 14:48   

Szynek napisał/a:
Temat odświeżony. Mam nadzieję, że nic nie namieszałem, a mój autorski "zapis" okaże się być zrozumiały nie tylko dla mnie ;)

kamil950, niestety serwis który podałeś, choć w teorii bardzo dobry, 3 razy z rzędu wysypał się w trakcie wrzucania pliku ~20mb. Zrezygnowałem z niego na razie na rzecz Uploading.com ale w przyszłości postaram się zamieścić wszystko jeszcze raz w kilku innych tego typu stronach.

Ale tam przy darmowych kontach są usuwane nieaktywne pliki po 4 miesiącach. A da się udostępniać może z takich serwisów jak Dropbox czy Microsoft Sky Drive?

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2012-03-06, 17:27   

No właśnie myślałem konkretnie nad Box'em, i faktycznie mogłoby to rozwiązać problem. Muszę siętylko zorientować, czy nie trzeba tam zakładać konta, aby pobierać pliki.

pwc 

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2012-03-15, 09:35   

witam,
próbował ktoś wgrywać patcha polonizujacego do wersji steamowej 1.1 ? u mnie dziala, za wyjatkiem irytujacego problemu z napisami, ktore nie sa do konca tak jakby zsynchronizowane, znikaja co jakis czas... jest do tego jakies rozwiazanie?

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2012-03-15, 11:00   

Problem z synchronizacją występował i występuje w oryginalnej angielskiej wersji gry. Spolszczenie Cenegi poprawia ten błąd ALE tylko w przypadku 1.0 PL, a nie 1.1 PL (argh...). Wiem, bo sam mam pudełkową edycję, i kiedy przechodziłem grę za pierwszym razem, niedługo po polskiej premierze, napisy były wyświetlane poprawnie, natomiast za drugim razem (1.1 PL) już nie. Jak jest z 1.1 EN- nie mam pojęcia.

Wyświetl szczegóły
pwc 

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2012-03-15, 19:17   

Szynek napisał/a:
Problem z synchronizacją występował i występuje w oryginalnej angielskiej wersji gry. Spolszczenie Cenegi poprawia ten błąd ALE tylko w przypadku 1.0 PL, a nie 1.1 PL (argh...). Wiem, bo sam mam pudełkową edycję, i kiedy przechodziłem grę za pierwszym razem, niedługo po polskiej premierze, napisy były wyświetlane poprawnie, natomiast za drugim razem (1.1 PL) już nie. Jak jest z 1.1 EN- nie mam pojęcia.

dzieki za informacje, no coz niestety bede musial sie z tym pogodzic i skupiac sie na tym co mowi dana osoba w momencie gdy te napisy zgina. Co jak co, ale gra z 2007, mamy rok 2012, a takie bledy ...

Ramzes01 

Piwa: 4/4
Wysłany: 2012-03-15, 20:49   

Cenega ;-)

vocum 

Wysłany: 2012-04-06, 20:44   

Mam grę Bioshock Premium Games instalowałem patche według instrukcji instalowałem patch 1.1 ENG i 1.1 PL ale pliki były uszkodzone 1.0 PL tylko działał normalnie się zainstalował, ale gdy chciałem włączyć grę wyskoczyło BRAK SKRÓTU.

Proszę pomocy

Odpowiedz do tematu