Może ktoś opisać jak spolszczyć wersje na Steamie? Wygląda to tak:
Gra po ściagnięciu od razu jest w wersji 1.1 Eng. Co wgrać aby była 1.1 ale PL?
Gdy zainstalowałem zwykłe spolszczenie nie moglem nic z siostrzyczkami robić.
Wysłany: 2010-07-05, 10:22
Hm, możesz spróbować TEGO patch'a, jest to łatka, która jednocześnie aktualizuje i polonizuje grę. Niczego jednak nie gwarantuję, w końcu spolszczenie pochodzi od Cenegi, a Valve (steam) to przecież jakby zupełnie inny dystrybutor.
Jeśli Ci się jednak powiedzie, po wgraniu patch'a zatrzymaj pobieranie w Steam'ie. Chodzi o to, że wykryje niezgodność wersji, to może Ci się włączyć update (czytaj: zaktualizuje grę do angielskiej wersji).
Dzięki, dzięki, po stokroć dzięki
Niedawno sprzedałem edycję z PG, żeby zakupić tą z PKK. Myślałem, że już nie będzie problemów z patch'em, ale Cenega znów zawiodła.
Witam,
z góry przepraszam za odkopanie takiego trupa, ale mam problem z patchowaniem Bioshock'a z PKK. Instaluje spolszczenie do wersji 1.0 zgodnie z poradami (pierwszy post), ale przy instalowaniu patch'a 1.1pl wyskakuje informacja o braku polskiej wersji 1.0.
Próbowałem instalować patch'e z innych podanych wersji, ale to nic nie dało (gra się nie włącza).
Wysłany: 2011-02-07, 01:35
Wiewiur napisał/a:
przy instalowaniu patch'a 1.1pl wyskakuje informacja o braku polskiej wersji 1.0.
Komunikat wyskakuje Ci w momencie uruchamiania instalatora, czy przy podawaniu ścieżki docelowej? Jeśli to drugie, upewnij się że poprawnie wskazujesz folder, w którym znajduje się gra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum