Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1076 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-05, 22:56
Mi wyszło 7w8 z czym też się zgadzam.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2010-07-03, 11:27
Robiłem ten test 2 razy w pewnych odstępach czasu, raz wyszło 5w4, raz 5w6. Z ogólnym przyporządkowaniem do piątki w pełni się zgadzam. Zajrzałem nawet na tamtejsze forum i z pewnym zadowoleniem zauważyłem, że wbrew pozorom po świecie chodzą ludzie tacy jak ja. Ba, czasami piszą nawet o rzeczach, które nie są wymienne w podsumowaniu mojego/Ich profilu, a które dotyczą również mnie. Ogółem- dobra strona.
A nie chce mi się wierzyć chociażby na podstawie przeprowadzonych z nim rozmów.
Chociaż ogólnie ludzie z tego forum z czwórką albo piątką po jedynce w rubryce wieku są jacyś nieogarnięci.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum