Wysłany: 2010-08-19, 21:05 Ellie
Witam państwa
Mam na imię Dagmara, mam 15 lat. Uczennica 3 klasy gimnazjum ogólnokształcącego w Łodzi.
Uczęszczająca także na zajęcia plastyczne mające na celu pomoc w dostaniu się do liceum plastycznego a później na studia malarskie lub rysownicze.
Wysłany: 2010-08-19, 21:17
Mój brat był niegdyś wielkim fanem gier i zawsze kupował CD Action, PSX Extreme i inne takie. W jednym z nich była recenzja Bishock'a. Po przeczytaniu poszłam do mojego brata i powiedziałam, że w tą grę chciałabym zagrać. Wydawał się być ze mnie dumny do tamtej pory raczej grałam tylko w The Sims albo Petz 5.
"W Rapture nikt nie jest bezpieczny (nawet Tatuśkowie)." Ale tak poważniej to witam na forum. Jestem pełen nadziei, że zostaniesz tutaj na dłużej.
Spoiler:
Odnoszę wrażenie, że w BS-a gra coraz więcej osób nie spełniających wymagań wiekowych.(Zresztą kto by się tym przejmował! Ja sam jeszcze nie spełniam!)
_________________ "Father...and I need you to guide me"
Wiekowe jak wiekowe, tu bardziej chodzi dojrzałość emocjonalną - a przesiadka z simsów na bs może nieco zryć mózg - ale cóż - od tego są rodzice, żeby czuwać czym się dzieci interesują.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Wysłany: 2010-08-20, 09:48
Inq napisał/a:
Wiekowe jak wiekowe, tu bardziej chodzi dojrzałość emocjonalną - a przesiadka z simsów na bs może nieco zryć mózg - ale cóż - od tego są rodzice, żeby czuwać czym się dzieci interesują.
Nie bardzo zryło mi to mózg. Mam brata czczącego Chtulu i 4chanowca futrzaka. On sam mi ryje mózg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum