Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-11-20, 00:56 Edycja Kolekcjonerska Bioshock 2
A oto nastał teń dzień w, którym wiemy co jest w Edycji Kolekcjonerskiej Bioshock`a 2 (dwójki). Moim zdaniem świetnie dobrali rzeczy do tego zestawu (choć mogła by być koszulka lub jakaś maska [dodatkowo]). Jednak trzeba się cieszyć z tego co jest. Zawsze mogli nie wydawać edycji kolekcjonerskiej, ale by na tym dużo stracili.
No więc w Ekskluzywnym pudełku (13"x13”) znajduje:
[center] - 3 plakaty z Rapture
- 180g (prawdopodobnie) płyta winylowa z soundtrack`iem z Bioshock`a (nagranym przez okiestrę)
- płyta CD zawierająca soundtrack z Bioshock`a 2 (również nagranym przez okiestrę)
- 164 stronicowy artbook (z twardą okładką) zawierający komantarze
i oczywiście
- Gra Bioshock 2
A tu macie link do Cult of Rapture
Zapomniałeś dodać, że w skład Edycji Kolekcjonerskiej wchodzi jeszcze bardzo dobrze prezentujące się pudełko.
Uważam, że całe to wydanie prezentuje się naprawdę bardzo ciekawie. Szczególnie niezwykłym pomysłem jest wydanie soundtrack'u na płycie winylowej.
Jak już mówiłem wczoraj Vesperowi - mam to szczęście, że w lutym mam urodziny. Będę więc mógł poprosić o tą EK jako prezent
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-11-20, 20:15
Vesper napisał/a:
w Ekskluzywnym pudełku (13"x13”)
Naprawdę nie napisałem ??
Oczywiście, jakie pudełko jest każdy widzi
Mi tam wszystko jedno czy dostanę Bioshock`a 2 na urodziny (bez urazy Ro-bhaal), ale musisz się się ze mną zgodzić, że trzeba się cieszyć że wogóle wychodzi
NEWS: Można już zamowić pre-order`a na Amazon.com i GameStop.com - wejdźcie na Cult of Rapture i poczytajcie
W tym problem, że pre-order Amerykański jest okropnie drogi - 99 dolarów piechotą nie chodzi. Dlatego wolę poczekać, aż pojawi sie możliwość zamówienia pre-ordera za pośrednictwem Sklepu Cenegi, w którym - prawdopodobnie - będzie taniej.
właśnie o to chciałem zapytać. gdy pojawi się pre-order EK Bioshocka 2, to dacie jakiś znak że można już kupić? najlepiej jakby PiotrW Dał takie wyskakujące okienko na stronie głównej Bioshock.com.pl z odnośnikiem do zakładki gdzie można ją kupić u Cenegi.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-11-22, 21:50
Na 100000000000% damy o tym newsa, jak nie Piotr to ja więc nie masz sie o co martwić. A nad linkiem pomyślimy.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-11-24, 20:03
Płyta winylowa pomysł ciekawy ale praktycznie bezużyteczny, bo gdzie ja ją odtworze? Jedynie moge sobie na półke postawić.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-11-24, 23:51
Ja kupie o ile:
a) cena będzie rozsądna
b) wyjdzie w Polsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum